Ma sem született megegyezés a görög hitelprogram folytatásáról, az ország az eurózónából való kilépés küszöbén áll. Lehet, hogy a magyar kormány attól tart, Athén átengedi az összes Görögországba érkező menedékkérőt észak felé. Ezért sürgős a kerítés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az EU nem fog tovább engedni, egyszerűen nem teheti, valahol muszáj határt szabni. Azt nem tudjuk, mit mondott Putyin Ciprasznak Moszkvában, de nagyon meg lennék lepve, ha nem hitegette volna azzal, hogy tarts ki, ha kell, majd segítek. Persze nem segít, hiszen neki sincs miből, de szart azért mindig szívesen kever.
Ha pedig Ciprasz nem tér jobb belátásra, akkor tényleg aközött kell választani, hogy Görögország hagyja el az Uniót vagy Németország. És azt hiszem, mindannyiunknak Németország fájna jobban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.