A német ZDF csatorna heute+ című műsorának újságírója, Fanny Facsar forgatott riportot a kormány bevándorlók elleni hangulatkeltéséről, saját életútját is bemutatva.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Svájcban élő barátomtól tudom, hogy a németek(a nyugati tartományokból!), nagy számban dolgoznak náluk. Még a német fizetésnél is jobb a svájci. Bár a svájciak, azt mormogják, hogy elveszik a németek a hazaiak munkályát. És valahogy a német mentalitás sem jön be nekik. A németek meg azt mormogják, hogy csak az osztrákoktól mentse meg őket a teremtő. No, de visszatérve Svájchoz, abban biztos lehet mindenki, hogy előkapják a tartalékos katonák az amúgy otthon a szekrényben tartott fegyvereiket és már kész is a menekültektől védő, honi haderő.
Meg fogják még a németek bánni ezt a szíves, menekült látást.
Anna Mária
@36: Csak ne féltsd te a németeket, törődj inkább a süllyedő, embertelenedő Magyarországgal.
36
@Anna Mária: Igaz. Ha a német autóipar nem lenne, nem létezne magyar gazdaság sem. Ők tartják a magyar fejét, még a vízen felül, hogy levegőhöz jusson. Abban is igazat adok neked(már ha erre gondoltál), hogy az elmúlt napokban nagyon elrugaszkodtunk a magyar átlag emberek életétől. Mert kerítés ide vagy oda, a forint csak gyengül és gyengül. Azért féltem a német népet, mégis csak mert én is német nemzetiségi vagyok. Csak az én vérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.