Horvátország megérti a menekültek szenvedéseit, és kész arra, hogy befogadjon egy kisebb létszámú bevándorló csoportot, de az országnak vannak korlátai, amelyeken nem tud túllépni. Zoran Milanovic horvát miniszterelnök erről Brüsszelben beszélt a sajtó képviselőinek csütörtökön, ahol Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Horvátországot érintő nyilatkozatára is reagált.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Így kell ezt csinálni.
Milanovic már nem először bizonyítja, hogy érti a dolgát.
36
Nekik már nem kell befogadni sokat, mert a többség itt van nálunk. Azt a kérést kihagyták a cikkből, hogy augusztusban szeretnék, ha magyar Gripenek vennének részt egy horvát katonai ünnepségen. Tényleg minden bőrt lehúznának rólunk, ha hagyánk. Már így is eleget nyúztak/nyúznak. A rossz műszaki ellátottság miatt, meg békeidőben is fogynak a gépeink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.