Cserébe viszont sokkal több pénzt is kérnek. Megérkezett az utolsó görög javaslat Brüsszelbe. Csütörtök éjjel megérkezett a görögök reformjavaslata, és az első értékelések alapján olyan munka, hogy minden hitelező megnyalhatja az összes ujját. A görög ajánlat állítólag még időben befutott, de mint azt Juncker kabinetfőnöke, Martin Selmayr kitwittelte, véletlenül elfelejtették aláírni. Utána két órával később befutott az aláírt verzió is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"E szerint a görög kormány nagyjából mindenre kész, amit az uniós hitelezők várnak tőlük, lesz adóemelés, nyugdíjreform, privatizáció és közkiadások megvágása is."
Ciprasznak is sikerült a görögöket megszívatni. Nesze nektek népszavazás.
A világon mindenütt csak hazug politikusok vannak!??
-Mi a közös a férfi ivarsejtek, és a politikus között?
-Minden milliomodikból lesz ember...
Dr. Felipe
Akkor annyira mégsem jó a drachma? Megint az IMF "terroristáktól" kérnek "erjót"?

Hát Oroszország, Kína, Törökország? Nem sietnek a görögök megsegítésére? Ja hogy ők csak dumában jók, oppardon.
papa.49
@Dr. Felipe: Várd ki a végét az orosz macinak fontos a Fekete tengeri kijárat, azért még pénzt is ad a görögöknek...Viszont az EU. nak meg az a fontos hogy Uniós ellenőrzés alatt maradjon a Boszporusz egyik partja legalább, a másikat a törökök ellenőrzik, tehát ezért nagy a tét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.