Migránsok ezrei törték át a macedónt határt szombaton. Felkavaró felvételek készültek a rohamrendőrök és a menekültek küzdelméről. Magyarország eközben építi a kerítést, az unió pedig azonnali lépéseket sürget.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Ők pedig erre jönnek és az ország vezetői még tanakodnak ,gondolkodnak ,egyeztetnek . Tessék lejönni a határszélre és itt lenni nem az asztal mellől véleményezni a helyzetet.
Jövő héten kezdődik az iskola , tudnak -e utazni a gyerekek biztonságosan? Még a felnőttek se nagyon már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Ők pedig erre jönnek és az ország vezetői még tanakodnak ,gondolkodnak ,egyeztetnek . Tessék lejönni a határszélre és itt lenni nem az asztal mellől véleményezni a helyzetet.
Jövő héten kezdődik az iskola , tudnak -e utazni a gyerekek biztonságosan? Még a felnőttek se nagyon már.
darwin
@vizinyuszi: A hitetlenek nagy része még mindig azt feltételezi,hogy ezek a tömegek nem léteznek,csak felfújja a sajtó a dolgot.Én félek.Nem igazán ezektől,hanem akik holnap jönnek,meg holnapután,meg azután.Majd a tengernél megállnak?Vagy az Északi-sarkig mennek ezek a meleget szerető barna bőrűek?Magyarország az utolsó ország ahol nem annyira fáznak.
lópicigáspár
Volt szerencsém a hétvégén a székesfővárosunkba utazni! Bár ne tettem volna! Az autópályán bóklászó illegális határátlépők kisebb-nagyobb csoportokban! Nem balesetveszélyes - ááááá! Aztán nyomtam egy kis katasztrófaturizmust a Keleti felé, na nem azért, mert arra volt dolgom, hanem a hülye GPS arra vitt! Azt a rengeteg bozótrágót össze-vissza!! Aztán úgy elgondolkoztam magamban, miért nem tesznek ez ellen semmit vezetőink? Egyszerű, így tudják a helyzetet fokozni és eladhatóvá tenni a hülyébbnél hülyébb ötleteiket, pl kerítés. Na annak nincs semmi értelme! Csak meg kellene nyitni a régi mafikat!
magyarbakancs
Csak fegyverrel lehet ezt a nép vándorlást meg állítani.
Tudom kiveri a biztosítékot de ennek humános megoldása soha nem lesz.
varrólány
@lópicigáspár: Én úgy látom egész Európa meg lett fizetve hiszen kapnak az országok pénzt a bevándorlók ellátására. Tehát csak olyan látszat intézkedések vannak , csak segíteni lehet őket .
Amit az országok tennének ellenük az törvénytelen meg nem humánus akik jönnek határokon át meg bármit megkapnak , ez ami veszélyes ,nincs jog , törvény ellenük és ezt ők is tudják.
És persze a közlekedési szabályokat nem ismerik hát úgy közlekednek mintha otthon lennének!
Freewolf
Nem Afganisztánban kellene Magyarországot védenie a hadseregünknek, hanem a határnál. Nem jönne aztán egy sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.