Csörgőkígyó marta meg egy kaliforniai férfinek a karját, aki telefonjával fotózta magát, kezében a hüllővel – adta hírül a KTLA helyi tévécsatorna

A Lake Elsinore-i férfit csütörtökön kiengedték a kórházból, ám félő, hogy a méreg miatt elveszítheti a karját – közölte a család.

Szelfizés közben mart meg egy csörgőkígyó egy férfit

A 36 éves Alex Gómez házuk mögött találta az 1,22 méter hosszú hüllőt hétfőn és úgy döntött, fölveszi. Anyja megmutatta a KTLA-nek azokat a fotókat, amelyeken Gómez a kezében tartja, sőt a nyaka köré tekeri a kígyót.

Miután a képek elkészültek, a csörgőkígyó rátámadt a férfire, a karjába harapott.

Alex Gómezt helikopterrel vitték a közeli kórházba, már otthon lábadozik, azt azonban még nem tudja, nem veszíti-e el kígyómarta karját.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa
Már az ős- anyatermészet is jelzi, hogy ez amit az evolúció zsákutcája, a természet tévedése, az ember nevezetű torz korcs idióta művel, az elfogadhatatlan... de kellőképp idióta agyhalott barom zombi az ember ahhoz, hogy ezt az üzenetet sem fogja fel, és haladunk szépen biztosan, a jó megoldás felé, hogy a korcs torz parazita, evolúciós zsákutca "faj", az emberiség kipusztuljon... nem lesz kár értünk... Földanya szívéről nagy kő fog leesni, hogy megszabadul ettől a vírustól, amit embernek csúfoltak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.