A német lapok azt feszegetik, vajon Brüsszel meddig tűri még, hogy Magyarország lábbal tiporja az európai értékeket. A Badische Zeitung szerint az új magyar törvény, amely a határon épített szögesdrótkerítés átlépését bűncselekménynek nyilvánítja,”a genfi menekültügyi konvenció lábbal tiprása.” „Orbán megmérgezte az európai politikai légkört a muzulmán többségű keresztény Európa víziójával, ami az egyébként is nehéz európai kompromisszum megteremtését a menekült kérdésben a korábbinál is nehezebbé teszi. "

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Sajnos , az eu-s törvényeket mos az osztrákok szegték meg. Mert nem így kellene kezelni a helyzetet, ellenőrizetlenül, határokon át törvénytelenül érkező nagy és senki által nem ismert nagyságrendű emberáradatot befogadni nagyon nagy felelőtlenség.
A kormánnyal szemben akkor kell állni, ha helytelenül cselekszik. Most is ugyan egy sor rossz, nagyon rossz dolgot tett azzal, hogy hogyan bánnak a migránsokkal, de az, hogy átmehetnek minden papír,minden engedély és minden ellenőrzés nélkül szerintem hatalmas hiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Jozefina: - vajon az európai értékeket majd a migránsokon is számon fogják kérni?
pbalage
@Feraj49: nem hogy selejtes, de még selejt nélküli kajád se lesz, aztán menekülhetsz pl. szíriába hogy fogadjanak be. (a magyar útlevelet természetesen széttéped az úton)
libellle
@verum: Ki irt mondott ilyet?. Az osztrák határ nem Schengeni külsö határ, vagy? Humanitásból engedik és engedték öket be mert borzalmas helyzetben hagyja öket a magyar kormány
szaboria1
@libellle: A szerbek most is buszokkal viszik őket a határ menti faluba, hogy minél előbb jöjjenek át hozzánk.
uwe
@Zsoel: Gondolom más név alatt magadat lájkoltad.
Garbóban fényképezkedtél, ember!
Egy garbóban fényképezkedő embernek/-től azt sem hiszem-/fogadom el, amit kérdez!
Nem mondták neked a pijáros iskolában, hogy garbóban ne oszd az észt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.