Ausztria megerősíti a keleti és a déli határának ellenőrzését – jelentette be Reinhold Mitterlehner osztrák alkancellár a kormány vasárnap tartott rendkívüli válságülését követően az osztrák oe24 hírportál beszámolója szerint.

A döntésről mi is beszámoltunk, később azonban olyan hírek is érkeztek, miszerint az osztrák kormány nem akar további ellenőrzést bevezetni az osztrák-magyar határon. Ezt már Werner Faymann kancellár mondta ugyanott, a kormány vasárnap tartott válságülését követően. Eddig csupán szúrópróbaszerű ellenőrzések voltak a magyar határon, ezt az eljárást akarják folytatni.

A kancellár szerint azonban azt nem lehet megjósolni, hogy a Németország által bejelentett határellenőrzés milyen hatással lesz az ausztriai helyzetre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@36: Ha lehet én nem kérnék belőle, nem bírja a motorom! :-(
Attila bá
Molnár Attila
Németország után Ausztria is, hú de érdekes, nem?! Na ez az igazi harapófogó, amibe kerülünk most!!! Milyen EU ez?! Most kiderült! És még ők náciznak?!
36
@lópicigáspár: Én úgy látom, hogy ennyi volt az EU diplomáciája.
Megkezdődik Magyarországon a Brave Warrior 2015 "válságkezelést" gyakorló, hadgyakorlat. Résztvevő országok: USA, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Horvátország, Ausztria, Montenegro, Macedónia.
Már 2015 márciusában elkezdték tervezni.
36
Balhéééé! Lesz itt, csend, rend, fegyelem.
Csendesen tervezték eddig, amihez kilyukadtunk.
Rend, mert mindenhol rendőr és katona lesz.
Fegyelem, mert rendkívüli állapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.