Az amerikai Képviselőház belbiztonsági bizottságának elnöke szerint az amerikai hatóságok figyelemmel kísérik a Ferenc pápa elleni fenyegetéseket, és már meg is akadályoztak egy merényletet, melyet a katolikus egyházfő szeptember 22. és 28. közötti, Egyesült Államok-béli tartózkodása alatt akartak elkövetni – tudósít a republikánus kötődésű Fox News. Mike McCaul képviselő arról is beszélt, hogy Ferenc pápa közvetlensége is biztonsági kockázatot jelent.

A pápa amerikai utazása során Washingtonban, Philadelphiában és New Yorkban is megfordul majd, találkozik az elnökkel, beszédet mond a Kongresszus két háza előtt, és felszólal az ENSZ-ben is.

Ferenc pápa Kubából érkezik az Egyesült Államokba.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egészségben eltöltött, hosszú életet kívánok a pápának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Mindenhol van egy idióta, aki kinéz magának valami hírességet és úgy érzi, ha megöli azzal neki jó lesz. John Lenon sem ártott senkinek, de egy idióta megtalálta.
karma1
@human: Ja, II. Janos Pal papat is,... O meg megbocsajtott a torok f@szinak, de azert akkor talaltak fel a "papamobil"-t is...:o)))
Fradigege
"-Mi ez?! Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?! Én már szaaart érek?!"

www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
Eriksson
Kár lenne ezért a pápáért, mert ő egy ökumenikus pápa. Mindenkire tekintettel van a nagy szeretetében, kivéve a katolikus egyház híveit, értékrendjét.
A német pápa kevésbé volt alkalmas erre.
justhpeter
Egészségben eltöltött, hosszú életet kívánok a pápának.
eugen4402
Nincs itt valami félreértés? Nem is az argentin-vatikáni pápára neheztelnek, hanem a városra, amelyik Gyurcsánnyal és Kövérrel ajándékozta meg a magyar közéletet...?
Eriksson
@eugen4402: Vigyázó szemetek Pápára vessétek! :)))
eugen4402
@Eriksson: :-))) ...Ez jól esett. Batsányiról jutott eszembe, micsoda eszményi idők voltak akkor, alig akadt "látó", aki megmondta, merre kell fordulnunk.
Manapság rengeteg néző akad, akik a szélrózsa minden irányát megjelölik uticélként, csak győzzünk mindig beállni az új irányba. Sok a néző, kevés a látó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.