Az amerikai Képviselőház belbiztonsági bizottságának elnöke szerint az amerikai hatóságok figyelemmel kísérik a Ferenc pápa elleni fenyegetéseket, és már meg is akadályoztak egy merényletet, melyet a katolikus egyházfő szeptember 22. és 28. közötti, Egyesült Államok-béli tartózkodása alatt akartak elkövetni – tudósít a republikánus kötődésű Fox News. Mike McCaul képviselő arról is beszélt, hogy Ferenc pápa közvetlensége is biztonsági kockázatot jelent.

A pápa amerikai utazása során Washingtonban, Philadelphiában és New Yorkban is megfordul majd, találkozik az elnökkel, beszédet mond a Kongresszus két háza előtt, és felszólal az ENSZ-ben is.

Ferenc pápa Kubából érkezik az Egyesült Államokba.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egészségben eltöltött, hosszú életet kívánok a pápának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Kár lenne ezért a pápáért, mert ő egy ökumenikus pápa. Mindenkire tekintettel van a nagy szeretetében, kivéve a katolikus egyház híveit, értékrendjét.
A német pápa kevésbé volt alkalmas erre.
justhpeter
Egészségben eltöltött, hosszú életet kívánok a pápának.
eugen4402
Nincs itt valami félreértés? Nem is az argentin-vatikáni pápára neheztelnek, hanem a városra, amelyik Gyurcsánnyal és Kövérrel ajándékozta meg a magyar közéletet...?
Eriksson
@eugen4402: Vigyázó szemetek Pápára vessétek! :)))
eugen4402
@Eriksson: :-))) ...Ez jól esett. Batsányiról jutott eszembe, micsoda eszményi idők voltak akkor, alig akadt "látó", aki megmondta, merre kell fordulnunk.
Manapság rengeteg néző akad, akik a szélrózsa minden irányát megjelölik uticélként, csak győzzünk mindig beállni az új irányba. Sok a néző, kevés a látó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.