Ha ez igaz, akkor bízok benne, hogy azok a barátaim, ismerőseim, akik eddig a demokrácia liberális elveit vallották, újragondolják az eddigi, néha már számukra is furának tűnő ismert dolgokat. És ha igen, mint egy mélyből felfelé úszó ember, már légszomjjal küzdő, amikor kibukkan a vízből és egy hatalmas levegőt vesz… úgy fogja érezni magát…

Forrás: balrad.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Persze hogy nem fogadnak be migránsokat. Jobban megéri ide nyomni őket. Még 200 mecsetet is építene nekik. Európába hozza a kultúráját a vallását és a jogokat is a muszlim. Hülye európai keresztény, meg szekularizálódott. A templomait kiadja bútor raktárnak és csak a liberalizmusba akar kapaszkodni.
kamazuka
Sokat nem tudok,egyet mindenképpen.

Annak a közéleti szereplőnek mely ezekből környezetembe betelepít egyet is,annak a holnapjáról már nem kell gondolkodnia!
Csizmás Kond
Az ensz egy szerecsenmosdató szervezet aminek az a feladata, hogy utat taposson az amerikai érdekeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.