Rendkívüli csúcstalálkozót hívott össze vasárnapra Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, amelyre a nyugat-balkáni migrációban érintett országok vezetőit, köztük a magyar miniszterelnököt is meghívta. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtóirodájának vezetője az MTI-nek szerdán megerősítette: Orbán Viktor részt vesz a tanácskozáson.

A találkozó célja a bizottság közleménye szerint az, hogy az érintett országok megállapodjanak olyan "operatív következtetésekről", amelyeket azonnal meg lehet valósítani.

A megbeszélésre Ausztria, Bulgária, Horvátország, Macedónia, Németország, Görögország, Románia, Szerbia és Szlovénia miniszterelnöke hivatalos még.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egy-két koki, pár saller, és pár pofon ( A " diktátornak ",
aztán a kézfogás utáni kiráncigálás...havasibercike örömére !
Desischado
Véletlenül nem akasztás lesz? (reménykedik)
Rejtö Jenö
Juncker es a Clanja tehet egy nagy szivesseget, ha megengedjük a büdös szajunak! A Juncker az egy nagy szart ert meg ö ugy ugral ahogy a Bilderberger Clan diktal. Az, hogy hany orszag megy tönkre ez a nepvandorlas es a talpasok miatt ö nagy ivben beleszarik, mert neki talan meg van 5 eve es letaborozik a földtekebe. Itt a gyermekeinkel es unokainkal van leginkabb jol kivazva! Rajuk igen csunya jövö var!
kutyahűség
Ugye, ugye ...az a madridi beszéd. Miért is osztották ki csak Orbán beszédét írásban mindenkinek? Éljen soká a magyar politikai inkorrektség és legyen nemzetközivé? Aha, persze. Ezt is csak egy csuti géniusz képzelhette valóságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.