A menekültek továbbengedésének politikája nem elfogadható, áll Jean-Claude Juncker új, 16 pontból álló menekültválság-kezelő tervében, amit a vasárnapi EU-csúcson akar elfogadtatni és pénteken már körbe is küldött az érintett kormányoknak. Szigorúbb regisztrálást, gyorsabb kitoloncolást és afgán-uniós együttműködést szorgalmaz a dokumentum.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Butautáló
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@Eriksson: Jó ideje itt élek és eszemben sincs visszamenni! :)
Eriksson
@Butautáló: Teljesen egyetértenék veled, ha nem használnál fel minden fórumot magyarellenességre.
A " migránshiszti" meg csak annak hiszti, aki nem tapasztalja meg, hogy hogy rombolják le eddig békésnek hitt életterüket vadidegen emberek, hülye politikusok hülye törvényeinek jóvoltából.
Orbánt is lehet szapulni, de egyre inkább bebizonyosodik, hogy nem is olyan hülye amilyennek láttatni akarják. Sorba állnak be mögéje eddigi ellenzői.
Butautáló
@Eriksson: Nem vagyok magyarellenes! Az ellen berzenkedem, akik hülyét csinálnak a magyarokból! Leginkább azzal, hogy magukról elterelve a figyelmet, másra mutogatnak közben! Migránsokra, Merkelre, az USA-ra, a cigányokra, a liberálisokra, Gyurcsányra vagy a tuszikra! A Fidesz még egy hibát sem vétett, minden szarnak ami történt, akadt valaki más okozója! Ettől hányok húsgolyót!
Én ismerek sok migránst személyesen, barátaim is vannak köztük. Háború elől pucoltak meg és nem panaszkodnak, hogy dolgozni vagy tanulni kell! Aki ide csak jobban élni jön és követelőzik, azt szépen hazazavarják az anyjába! Egyetértek velük!
Eriksson
@Butautáló: ...magukról elterelve a figyelmet...
Sajnos nagyon elharapódzott az a gyakorlat, hogy mindig másban keresik a hibát, bármely oldalról is van szó. Egyikről sem állítanám, hogy szent, de ami most van, az túl megy minden határon. Nem is foglalkozom pártpolitikával. A migráns ügy nem is tartozna ide, mert mindenkinek célja kellene lennie a ország békéje és nyugalma.
Butautáló
@Eriksson: Egyetértek! Nem a zsebe, nem a következő választás hanem a saját népe!
Eriksson
@Butautáló: Erről van szó. A jövőnk, Magyarország jövője a tét. Ha meg akarunk maradni saját történelmünknél, kultúránknál, magyarságunknál azt semmilyen politikus ne merészelje semmibe venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.