Nincs hatalmunkban, hogy megakadályozzuk a teheneket a szellentésben és a böfögésben, emelkedett politikafilozófiai magasságokba az egyik EP-képviselő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb 3 eves vitat ujitottak most fol, persze gumicsontkent, biztosra veve a torvenyjavaslat elejteset, mert ez az , amit nem lehet szabalyozni, de gondoltak, ha izelgetjuk a nehezipart a sok szuretlen szmog kibocsajtasaval, nehogy mar az agrarium kimaradjon.
Ujzelandon a tehenallomany tobb tizmilliora becsulheto, a birkaallomany 37 milliora. 4 es fel millio ember el az egesz orszagban, elkepzelheto, mekkora gazmennyiseg szabadul fel az allatokbol.
Hulyeseg ezt firtatni, talan inkabb tessek elkapni a VW bunos vezetoit, akik hamisitott adatokkal bocsajtottak utjukra az autoikat, megtevesztve tobb millio embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.