Orbán Viktor melletti tüntetést szervez több francia szélsőjobboldali csoport november 7-ére, a párizsi magyar nagykövetség elé – vette észre a Francia politika blog.

A demonstrációt elsősorban a SIEL (Szuverenitás, Függetlenség, Szabadságjogok) nevű, Nemzeti Front-közeli minipárt rendezi, s csatlakoznak hozzájuk a radikálisan iszlámellenes és szekularizáció-párti aktivisták a Riposte-Laïque részéről.

Orbán mellett tüntet a francia szélsőjobb

A szervezők magyarázata szerint a tüntetést az indokolja, hogy egyedül Orbán Viktor magyar miniszterelnök lépett fel Európában az ellen az öngyilkos folyamat ellen, amelyet a mostani migráció jelent, s egyedül ő harcol azért, hogy megvédje hazája szuverenitását.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@krumpli: A hazaáruló magyar kormány és jobbereink kivívták maguknak Európában a legmuszlimellenesebb ország címet, ergo nem csodálkoznék ha a célpont számukra Magyarország lenne, annak ellenére, hogy Orbán nem kevés keggyel járult hozzá, hogy az iszlám vallású baltás gyilkos hazájába nemzeti hősként térjen haza.

Az igaz, hogy Buda és Pest utoljára 1689 augusztusában ébredt a müezzin énekére, de nem kell megfeledkezni, hogy jelenleg Magyarországon 60-65 ezer fős arab, török, albán, koszovói kolónia él, valamint egyre több magyar is az iszlámot választja.

Tehát a fenti írásaiddal Magyarország stabilitását veszélyezteted, ahogyan a kormány tagjai is teszik.

Most is azt tudom írni, te ne "a pattanásig feszült német, svéd helyzet"-tel foglalkozz, elég problémátok van otthon, ott kell először rendet tenni. Elsősorban a fejekben, mert ott nagy a katyvasz... Ja, és gondolkodni nem szégyen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@verőce21: Ezt te beképzeled. Ez csak az gyülölet amit már orbán elhintett jó talajra talált Magyarországon fidesseknél. Ezenkivül még egy paar volt ruskigyarmat alatt álló országokban. Ellenben nyugaton ez nem igy van. Ennyi!!
verőce21
@libellle: (9:03) Egyszerűen végre szembe kellene nézni a valósággal és az emberek véleményével az EU-ban is ...
libellle
@verőce21: Te kiket tartasz "embereknek"? Mire gondolsz?
libellle
@verőce21: Okay. Mert nyugaton nem ugy gondolkodnak mint ahogyan esetleg te. Talán a volt Kelet-németországban paar ezren. Ellenben nem lényeges. Végül is mindenki azt gondol amit szeretne.
verőce21
@libellle: (09:44) Nesze nektek "Refugees Welcome-Platz" Lipcsében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.