Az Iszlám Állam dzsihádista szervezet vezetői a szíriai Rakkában és velük kapcsolatban álló emberek a Sínai-félszigeten egymás közötti beszélgetéseikben egyebek mellett azzal kérkedtek, hogy sikerült elérni egy orosz utasszállító repülőgép lezuhanását a félsziget fölött. Ezt az NBC amerikai tévécsatorna péntek esti híradója jelentette meg nem nevezett tisztségviselőkre hivatkozva.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A dzsihadistaknak se sikerul minden: errefele a legutolso hirekben azt mondtak, hogy a motor robbant fel...
A dzsihadistak meg igy akarjak magukat meg felelmetesebbnek, meg brutalisabbnak feltuntetni...

Valaki meg jol meg is kevergeti korulottuk a sz@rt, "a neve titokban tartasat kerve..." gusztustalan fergek...
36
@karma1: Minden nagyhatalom tudja, hogy mi történt, csak mindenki a saját javára akarja kihasználni a tragédiát. (Új-Zéland is tud róla, hisz az elsők között csatlakozott a Five Eye, globális megfigyelő közösséghez)

A ködösítés meg megy a nyilvánosság felé. Több dolgot, biztosan elérnek a média segítségével. A félelem és a bizonytalanság növekszik.

Érdekes hogy a leginkább migráns,(iszlám) ellenes országok, mind tagjai a Five Eye-nak. Nem lepődöm meg, hogy sziget országok. El tudnak szeparálódni a kontinentális eseményektől.
karma1
@36: Most reggel nezem az ausztral TV hirmusorat, eppen a nagyfejuek tanakodnak, hogy mi is tortent, es mit gondolsz, kit latok a kepen, amint az egyiptomi allamfovel targyal? Kb. 15 masodpercig a hulyegyerekfeju szijjaspetyat!!! Azt hittem, lefordulok a szekrol, de most mar biztosra veszem, hogy az au. TV is panelekkel dolgozik, nem valosagos riporterekkel: csak atvettek egy kepes hirt, amin az egyiptomi elnok lathato, az mar mindegy volt nekik (az ausztraloknak), hogy kivel!
Csak az utolso 2 mondatoddal nem ertek egyet: Az ausztralok es mi itt Uj-Zelandon KIZAROLAG immigransokbol allunk, es ide minden nap erkezik 3-4-500 menekult a tengeren at, akiket NEM forditunk vissza, hanem befogadjuk oket, es menekultstatuszt adunk nekik, ami nem jogosit letelepedesre. de amivel tudnak (es MUSZAJ nekik) tanulni es/vagy dolgozni itt. Az auzik mar elsullyesztik a hajokat, mert lathato, hogy nemelyik csempeszhajo rendszeres jarat volt Sri Lanka es Darwin kozott...

Ausztralia es Uj-Zeland lakossaga - a maorikat is beleertve - kizarolag emigransokbol all, es mi nagyon befogadoak vagyunk mindenkivel szemben, de ha itt nem ellenoriznek a bevandorlokat, abbol oriasi baj lenne, mert olyan betegsegeket hurcolhatnanak be, amibe a regota itt elo, gyenge immunrendszeruek belehalnanak. Ez egy kis szigetorszag, 4,5 millio lakossal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.