Két karikatúrát közölt a Sínai-félszigeten lezuhant orosz utasszállítóról a Charlie Hebdo szatirikus magazin. Egy orosz parlamenti képviselő szerint ezzel a lap megsértette az áldozatok emlékét. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoban letezik a viccnek morbid valtozata is, de ez itt kifejezetten gusztustalan: artatlan 224 ember halalan gunyolodni tobb, mint izlestelen...

Talan, ha a Charlie Hebdo valamelyik dolgozojanak hozzatartozoja, felesege, gyereke, testvere vagy az anyja ult volna, akkor is lekozoltek volna ezeket a gusztustalansagokat?

Annak idejen sajnaltam a 7 lemeszarolt munkatarsat, de mar latom, hogy tulnyomoreszt ok huzogattak az alvo oroszlan bajuszat... Bar halottakrol vagy jot, vagy semmit, de legalabb az utodok talalhattak volna egyeb viccelodesre alkalmas esemenyt is...
sokanvagyunk
No még egy kicsit gyakoroljanak, és elérik az IÁ színvonalát - netán már át is vették a szerkesztőséget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.