Ismét gyűlik a tömeg a görög-macedón határnál – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója kedd reggel a helyszínről.

Elmondta: a görög hatóságok jelzése szerint 1000-1300 olyan ember vár az országból kilépésre, akire Macedónia gazdasági bevándorlóként tekint, ezért nem engedi őket tovább. Mivel közben két görög komp is útban van a szárazföld felé, órákon belül tovább többen lehetnek.

Több százan tiltakoznak megállításuk miatt a határ közelében, a nemzetközi vasútvonal mellett, egyelőre békésen, a demonstrálók között vannak azok az iráni férfiak is, akik közül tízen a tiltakozás jeleként cérnával bevarrták a szájukat.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nos ettől a torlódástól fél görögország... legyen ez a más baja, ők nem szöszmötölnek ennyi emberrel..most meglepődtek, hogy le van zárva a határ..érdekes az is, hogy az unijó csak önti a pénzt a görögökhöz, de szankciót nem mer alkalmazni...valószínű jó oka van, csakhát nem publikus..mert ha kiderülne az igazi ok, akkor biztos kitöne a népharag...égne minden..

csak azt nem értem, a kompokat(is) miért nem lehet leállítani? ennyire hiányzik a busás bevétel? vagy félnek a török haragtól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.