A miniszterelnök a brüsszeli csúcstalálkozó után beszélt az elmúlt napok leforróbb hazai kérdéséről.

"Szerintem férfi sohasem mondhatja azt magáról, hogy szakértőnek számít ezekben a nemi kérdésekben. Legfeljebb van, aki közelebb van hozzájuk, és van, aki távolabb.

Én közelebb vagyok, mert nekem van négy lányom és egy feleségem, tehát azt hiszem, hogy tudom, miről beszélek. Az a véleményem, hogy majd a nők eldöntik, hogy mit akarnak. Ahány ház, annyi szokás, és ebbe nem érdemes beleszólni. A nők majd döntenek a saját életükről.

De néha úgy érzem, hogy egyébként még az én életemről is ők szoktak dönteni, és biztos nem én vagyok egyedül így. De ez nem a politikához, hanem a szépirodalomhoz tartozik, és ott is kell szerintem megvitatni”

–  fejtette ki véleményét péntek délután a miniszterelnök az Index beszámolója szerint.

Azzal kapcsolatban, hogy a Telekom felbontotta a Kovács Ákossal kötött szponzorációs szerződését, azt nyilatkozta, kicsi ügynek tűnik, de fontos elvi problémát vet föl. Arról van szó ugyanis, hogy

„egy nagy cég, azért mert nagy, meg gazdag, vagy mert német, megteheti-e, hogy visszaélve a hatalmával megbüntet valakit azért, mert annak nem tetszik a véleménye.”

Azt mondta, ez az a kérdés, amiről a következő hónapokban érdemes beszélni.

„Azt nem lehet elvitatni egyetlen cégtől sem, hogy azzal kössön szerződést, akivel akar – tette világossá a miniszterelnök. – Azonban az nem vitakérdés, hogyha már kötött egy szerződést, akkor hogyan és mikor mondhatja föl. Magyarországon föl lehet mondani megkötött szerződéseket, ezt a jog pontosan szabályozza. De szerintem ellentétes az alkotmánnyal az, hogyha valaki azzal az indokkal mond föl egy szerződést, hogy nem tetszik neki annak az embernek a véleménye, akivel egyébként korábban szerződést kötött. Ez elnyomás, ez visszaélés, és szerintem ezt nem szabad elfogadni.”

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
A büntetés az ,ha elvesz . Itt nem vesz el ,hanem nem ad tovább...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
"...vannak akik-nek ...az a véleménye..."-anyád,dönthetett volna másképp is!
papa.49
@bakegya: Látom megértetted a célzást, kösz...
bakegya
Véleményem szerint nem csakkk egy országot,de az egész világot is felfalja már ez a pereputty és a hordája.@papa.49: @Horizont: @Lepényleső: @Szeparepa2: -és ha már itt tartunk,hogy már megint baromságokon lovagoltat minket a kis g...az ő életéről az ayja döntött-de ez a pereputty mit akar kezdeni a TENGEREKEN MENEKÜLŐK ÉLETÉVEL-MERT ERRŐL NEM DÖNTÖTT MÉG EGYETLEN ARANYKÖPÉSSEL SE A TEKNŐS-EURÓPA BÁSTYA ELVTÁRSA A VICCTOR !-
már várom amikor-CSATA KIÁLT-úszva támadjatok!!!DDD-hát röhely,Középeurópa közepén még ennyi szemewtet fújhat még szabadon a szél a magyarok pofájába-ÁDVENT IDEJÉN.
papa.49
@bakegya: Régen hajtom hogy nem áldozat a nagys. asszony hanem tevőleges résztvevő, volt már a kezdeteknél is, és később is, meg most is!!!A történések legalábbis ezt mutatják!!!
soljanka
Akkor most az én életemről a négy Orbán lány meg az egy Orbán feleség döntött eddig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.