Az uralkodó egy több mint 2200 évvel ezelőtt épült - eredetileg tengermelléki - palotájának maradványaira leltek az északkeleti Liaoning tartományban. Kínai régészek úgy vélik, az egykori országegyesítő császár, a Jing Csengként született, de Csing Si Huang-tiként ismertté vált uralkodó egy több mint 2200 évvel ezelőtt épült – eredetileg tengermelléki – palotájának maradványaira leltek az északkeleti Liaoning tartományban.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Tehát 2200 év alatt, már ennyit emelkedett az átlaghőmérséklet a Földön, hogy a sarki jégtakarók olvadása miatt víz alá került egy csomó szárazföld. A Karibi térségben, Kínában és mindenhol. (Vagy csak időközi földmozgásokról van szó? Atlantisz.)
36
A Föld, ha tetszik, ha nem, rendezi önmagát. A felmelegedésre, ráépítettek egy hatalmas üzletet.

Azt(is) csodálom a Kínai történetben, hogy a mai napig, materializmusra épülő, kommunista állam. A múlt emlékeivel, filozófiával, mégis szervesen együtt élnek.
Még Mao is békén hagyta a vidéken tevékenykedő, hagyományos gyógyítókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.