A feltehetően pakisztáni férfiak a görög főváros Victoria nevű terén akartak elkövetni nyilvános öngyilkosságot a ruháikból készített kötéllel, de a társaik az utolsó pillanatban megmentették őket.

Ám ez a helyzet is mutatja azt, mennyire súlyos a helyzet a görög fővárosban és az ország egész területén, ahol több tízezer menekült próbálja a lezárt határok ellenére megtalálni az utat Európa felé.

Felakasztotta magát két migráns Athén főterén

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nem életszerű az, hogy valaki világos nappal, egy város forgalmas közterén, öngyilkossági szándékkal, sok ember előtt, másod magával akasztja fel magát magát.
Aki primitív agyával azt hiszi, hogy egy ilyen akcióval eléri célját, tévedésben van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Omarion Nebula
nem egy Oscar-díjas alakítás.
CSinálják a fesztivált...
Kis nyomoroncok..
Fradigege
@36: Én itt az egész görög társadalom alkalmatlanságát látom. Hogyan lettek ezek eu vagy seggem(schengen)?! Röhej a köbön, hogy teljesen ellepi őket a ganyé, nincs semmi csak a tenger, a béka segge alatt vannak, úgy, mint mi, de a nyugdíj és a minimálbér is 2-3szor annyi. Működésképtelen. A drachma visszavezetése se segítene. Marad a csere-kereskedelem. Lehet, hogy pénzeli az usa? Az usa ott mindenkit pénzel. Főleg a törököt. Ott a saját népük útban van nekik, nem hogy a migráns.
36
@Fradigege: Szerintem, ha egy komphajó is visszavinné a migránsokat a törököknek, azonnal kitörne a görög-török háború. Nemrég olvastam a ciprusi helyzetről. Mostanában békülnének egymással,(görög és török) de ez most megint kétségessé válhat. Ha nem ugranak össze, az azért lesz, mert van a szigeten két angol katonai bázis. Reptér, haditengerészet és szárazföldi csapatok. Ha háború kezdődik, akkor már az angolok is belekeverednek/nének. A törököket biztos az USA fizeti. A görögöket a németek. Gyorsan kész lenne valóban a III. Világháború. De ez a migráns dolog, tényleg tarthatatlan. Ebből nem lehet vér nélkül kiszállni.
Fradigege
@36: Nyugi van. Az usa merkel mamát lehallgatta. Semmi különös felajzás nem történt. Izraelnek van atombombája. Az Inuitok(eszkimók) az atomvillanás után is nyers bálnahúst esznek. Buenos Dias Punta Arenas!
en.wikipedia.org/wiki/Punta_Arenas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.