A görögök arra számítanak, hogy napokon belül 100 ezer menekült torlódhat fel náluk a macedón határ lezárása miatt, pénzt kérnek az EU-tól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@verum: nem igaz az. Három napon belül (!) megötszöröződött az áradat amint a mekergel vakkantott. Az orbáni kerítésépítés volt az első a sok ostoba eu politikus élénk visszapofázása közepette és ellenére. Aztán már mindenhol kerítés épül, de még mindig csak pofáznak.

Amíg nem volt kész a kerítés addig nem tudtunk mit tenni, nyomtuk nekik tovább. De mi voltunk az elsők akik próbáltak gátat vetni az áradatnak. És működött is, a mai napig is működik. De hamar eljön a nap amikor a kerítést erővel meg kell védeni. Bármilyen erővel.

Ne kavard a zorbán gaztetteit a kerítéssel, mert itt egy fél éve már nyugalom van. Valószínűleg nem sokáig, mert a rohadék banya még mindig az arab fiataljairól ábrándozik.

Közbe meg kidobálna 400 000 vendéget a hazug elmeroggyant tyúk, miért is ha kellenek neki az imádkozósáska munkavállalói ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@silber: bocs, szarint akartam írni.

De mint akkoris és most is csak annyit érts meg belőle: Erővel kell megvédeni a határokat, tűzzel vassal, bármilyen a szükségeshez elegendő módon. egy másik vegyész.
silber13
@Peller Anikó: Ez a kommented megerősített abban, hogy fingod nincs a kémiáról, csak írkálsz minden marhaságot! Tudod, mi a fene az a szarin??? Túl azon, hogy eErgo ne erőlködj a kémiával gyezmények tiltják az előállítását, a szarin CSAK(!) 500-szor mérgezőbb a ciánnál!! De hogy tudd, milyen baromságot firkhu.wikipedia.org/wiki/Szarináltál:
Peller Anikó
Jó, akkor egy szerint meg 2 szarint, esetleg 3 szománt, csak hogy boldoggá tegyelek és ne legyen semmi tabun. Amúgy nem olvasod amit írok? Lazíts egy kicsit. A beszarinálás azért tetszett.. De te tényleg azt hiszed, hogy vannak ideggáz készleteink? Ebbe a hülyeségbe csak te lovagolod be magad. Na jó, igaz, hogy egy kicsit segítek.. De nem kell mindent hamm bekapni. Olvasd el inkább 13.45-öt, kétszer.
silber13
@Peller Anikó: Bolond vagy kislány, hogy ilyenekkel foglalkozol. Máskor írj világosan! De a vélemlnyemet veled kapcsolatban nem változtatom meg!
silber13
És még valami! Ha hozzáférnél ilyesmi anyagokhoz, úgy te és a hozzád hasonlók szemrebbenés nélkül alkalmaznák!
Peller Anikó
@silber: 17.16, igen, és atombombát robbantanék a házunk előtt. Mondom pihenj egy kicsit..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.