A görög-macedón határon táborozó menekültek megrohanták az egyik adományokat szállító autót, és miután az autó rakodóterébe tódultak, véresre verték az egyik önkéntest. A Népszabadság videójában 1:50 körül látható a vérző fejű ember.

Az éhes tömegből nem jutott mindenkinek adomány, aki kimaradt, krumplival dobálta meg a segítőket.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A videón jól látszik, ezek nem éhes és elkeseredett emberek. Nem esnek neki kajának, csak kapni akarnak. Krumplival dobál egy éhes ember? Kizárt! Ezeknek jó balhé amit csinálnak.
Nincs bennük hála, nincs bennük emberi tartás, csak a brutalitás.
Vadállatként viselkednek.
Remélem, nekünk idehaza nem lesz ilyenben részünk. Kár, hogy egyetlen ellenzéki párt sem küzd az invázió ellen, nagyon nagy kár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@Vosztok: Gondolom nekem írtad, válaszolok. "Már az sem menekült, aki maga választja meg a letelepedési helyét, Az bevándorló. Semmiféle menekültekre vonatkozó jog nem illeti meg." Ezt írtad! És én is ugyanezt korábban! Ez így működik a svéd rendszeren belül! A bevándorlók nem kapnak menekült-státuszt. Nekem is meg kellett felelnem egy rakás szigorú előírásnak, hogy megkapjam a tartózkodási jogot igazoló passzust. Pedig én az EU-ból jöttem! Lószart sem ért, be kellett bizonyítanom, hogy nem a jóléti csapokat akarom csak szopogatni itt. Jól van ez így! Aki itt nem tanul, mehet az anyjába vissza. Akinek viszont szétlőtték a házát a fele családjával együtt és utána a kutyájukat is meg kellett enniük, azok számíthatnak az emberségre! És ez is jól van így! Hiába jönnek Szomáliából vagy Kongóból, ha nem felelnek meg a kritériumoknak, feleslegesen gyalogoltak akármennyit! Viszlát!
A keletinél történteket a Te "normális politikusod" követte el ellened meg a családod ellen azért, hogy ma így gondolkozzatok! A balekok sajnos az ő szégyenükre épp Ti vagytok!
Butautáló
@verőce21: Van az a színvonal, ami alatt nem beszélgetek retkes , rohadt, csőcselékkel! Tehát ezt a témát Veled lezártam!
verőce21
@Butautáló: A kritikát nem bírod, nem a beszélgetést. Csak tudnám, miért szólítottál meg?
Vosztok
@Butautáló: "A keletinél történteket a Te "normális politikusod" követte el ellened meg a családod ellen azért, hogy ma így gondolkozzatok! A balekok sajnos az ő szégyenükre épp Ti vagytok!"

Akkor ezt a vitát lezárhatjuk azzal, hogy mindkettőnk a másikat tartja hülyének.
1magyar
Amúgy az önkéntest én sem sajnálom. Minek megy oda, gondolhatná,hogy mit kap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.