Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeeek nevű negyedben egy rendőrségi razzia során – jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

15:03

Harmadik robbanás is hallható volt a Schaerbeekben zajló rendőrségi akció során – közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

A televízió jelentése szerint a művelet kezdetén hallott két detonáció után egy harmadik robbanás is történt. A rendőrség aknakereső robotot is bevetett a jelenleg is zajló akció során.

A hatóságok által meg nem erősített információk szerint az ártalmatlanná tett ember mellett robbanószerekkel megrakott táskát találtak.

Rendőrségi tájékoztatás szerint a péntek délután Brüsszelben zajló rendőrségi művelet azzal függhet össze, hogy előző nap Franciaországban előállítottak egy körözött embert, amivel terrortámadást hiúsítottak meg a hatóságok.

14:30

Egy embert ártalmatlanná tettek a brüsszeli Schearbeek negyedben zajló rendőrség akció során – jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

A rendőrség különleges egységei egy magánlakásba történő behatolás közben egy embert lelőttek. Az értesülést a rendőrség még nem erősítette meg.

Szemtanúk szerint az akció megkezdésekor két robbanást és fegyverropogást lehetett hallani.

14:00

A belga RTL beszámolója szerint a rendőrségi akció kezdetén egy robbanás hallatszott a negyedben, a környéket lezárták, mindenhol felfegyverzett rendőröket látni.

A belga hírügynökség tájékoztatása szerint az akció a kedden, két helyszínen elkövetett terrortámadások után indított nyomozás része.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
A Húsvét pedig, még csak most jön.:(
Jozefina
Nem értem!!! Miért nem lehet az egész negyedet felszámolni??? Mindenkitől újjlenyomatot és dns mintát venni, felültetni őket irakba tartó repülőre, megtiltani örökre az EU területére történő belépést. Vonatkozzon ez kicsire, nagyra, mindegy hogy már itt született-e vagy sem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.