Törökországban már a káosz sem a régi. Az EU-barát miniszterelnök lemondott, Erdogan pedig felrúghatja a megállapodást, ami eddig megmentette Európát a menekültektől. Olyan meccseket vívnak a háttérben, amiknek nagyon komoly tétje van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@kamazuka: Ne feledd, NATO oszlopos tagja, amik hergelik, nem véletlenül teszi azt amit. Nagyobb a hátszele, mint gondolnád - zsarolja az EU-t! Ki engedheti ezt meg magának Vityán kívül?:)
verőce21
Az első áldozatai megvannak már ennek a száguldásnak! Lemondott a török miniszterelnök, majd az osztrák is.

De már a német napilap "Aki Németország jövőjét akarja látni, tekintsen Ausztriára”- címmel úgy foglalja össze cikkét, hogy Werner Faymann visszalépése nyilvánvalóan különösen az osztrák szociáldemokratákat sokkolta. A választók türelme elfogyott. A menekültválság Európában az első kormányfőt bukásra kényszerítette. Az osztrák kancellár önmaga dobta be a törülközőt, miután szociáldemokrata pártja a Willkomenskultur és a határlezárások között szabadon ingadozott.
A német szociáldemokratákat ugyanaz tépi, mint osztrák párttársaikat!
kamazuka
@Mangu: Mikor ránk ereszti a migránsáradatot azzL nem lesz nagy gond,a gond ott kezdődik ,hol már egyszer volot népírtás a nem is túl távoli múltban!Majd aakkor ott lehet mutogatni,ki az erősebb ,kinek volt nagyobb hátszele!
Mangu
@kamazuka: Próbálja meg. Az örmény népirtásra gondolsz? Mindenki takargatja szennyesüket. Egy biztos csak, hogy az EU jelenlegi vezetői "betegek".
kamazuka
@Mangu: Hát pontosan nem az örmény-re gondoltam,hanem a dél-szláv ra.
Bár zsarolja itt mindenki a másikat.
Mangu
@kamazuka: Én kint voltam Szlovéniában, mikor Tudman ominózus beszéde elhangzott és mindenki azt mondta, hogy ebből háború lesz. Lett is. Na, és ott kik voltak a fő közreműködők? Miért engedték el a szerb harckocsikat a szlovének, miért hátráltak meg a holland katonák, miért kellett annyi időt várni a beavatkozással? Miért kellett öt új államot létrehozni? Itt csak egy zsaroló van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.