A Hexi Pharma fertőtlenítőszereinek hivatalos és a valós koncentrációtartalma között eltérés volt, kivonták a terméket a forgalomból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na és ezért lemondott az eü. miniszter !! Nálunk meg szarnak mindenre nem ám hogy valami miatt is fellelőséget vállalnának . Még annyit sem hogy kimondják hogy szar minden .
KERKA
@Mobil123: na bezzeg a románoknál ezért bukik az eü miniszter, nálunk mikor küldik a francba?Hány embernek kell még meghalni ahhoz, hogy változzon valami. Pedig éppen az Orbán kormány alatt kaptunk rá a legtöbb EU-s támogatást, ami 2020-ban megszűnik. Na, onnantól meg gyógyíthatjuk magunkat.
Mobil123
@KERKA: Miért most nem magunkat gyógyítjuk? Már nagyítóval találsz orvost .
KERKA
@Mobil123: Dehogynem! már egészen jól haladok az önképzéssel.Tele van a fiókom mindenféle kenőccsel, már olyan vagyok, mint egy vajákos asszony.Mindenre tudok valamit. Csak arra kell vigyázni, hogy altató helyett ne hashajtót adjak be. A többi stimmel.
Mobil123
@KERKA: :-DDDDDDDD De ne hogy akkor az altatót is bevedd már :-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.