Megvonta a bizalmat Tihomir Oreskovic technokrata kormányfőtől a horvát parlament csütörtökön, ezzel automatikusan megbukott a kormány is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Jó jel, a horvátok szomszédaink...
Toby
Jó jel, a horvátok szomszédaink...
keresztapa
@Horizont: A látás nem a horizonton kezdődik, Jobb lenne a horizontról nézni a természet alkotásait! Elfelejtkezni a balga emberekről!
keresztapa
@Horizont: Nincs kifejlett önkritikád, az önkritikád hiánya pedig hazugságokat szül. Ez pedig csak a való, és nemcsak egyszerű: H
keresztapa
@Horizont: Igen jól gondolod egészséges, kifejlet önkritikám van, mert nem engedem magam:, kalitkás kanáriként ismételgetni egy valótlanságot nélkülöző vélelmezéssel. kifejlett, egészséges önkritikám azért van:, mert soha nem voltam senkinek szószólója, sem egyénnek , sem vallási, sem gazdasági közösségnek, kimondott utálattal vagyok minden párt vezetőszerepe ellen! Kritikám úgy fogalmazódik meg, a,,miért" is van ez, vagy az megfogalmazva mi a cél, és az hogyan érhető el! Pártpolitikába nem állok be, mert az az uralkodás elérésére, megtartására irányul, és soha nem a köz javára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.