Sajnáljuk, ugyanakkor tiszteletben tartjuk a brit szavazók döntését, amely mindazonáltal jelentős károkat okoz a briteknek és az EU-nak is – hangsúlyozta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője péntek reggel, miután egyértelművé vált, hogy a kilépés támogatói kerültek többségbe a Nagy-Britannia EU-tagságáról kiírt népszavazáson.

"A kiválási tárgyalásokat két éven belül le kell zárni, Nagy-Britanniának nem lehet része különleges bánásmódban. A távozás távozást jelent" – emelte ki Twitter-üzenetében a német politikus.

"Jobb és okosabb Európát szeretnénk" – közölte Manfred Weber, aki szerint kulcsfontosságú feladat lesz, hogy közelebb hozzák a lakossághoz az Európai Uniót.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Manfred Webernek,mint az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjének okosabb lenne, ha önkritikát gyakorolna. Eminens bűne van az EPP-nek abban, hogy a dolgok így alakultak. Például Orbánék kirúgása a pártcsaládból nagyon más irányba vitte volna a dolgokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok