Óriási pánik tört ki a bevásárlóközpont előtt, amikor az ámokfutó válogatás nélkül tüzelni kezdett a járókelőkre.

Az egyik lövöldözőt videóra vették: látszik, hogy a férfi válogatás nélkül lő az utcán szembejövő járókelőkre.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ez borzalmas lehetett. Tegyük fel a kérdést! Mondd, meddig tart ez még? A lelkem zokog. 300 euró a minimálbér, a német pedig nem fog budit takarítani! Tehát?! Engedjük béé felé őket! Budit takarítani! Jéé, eu! De jól keresnek amottan. Mily jó az ottan a minimálbér. 28 sebességes, -1 (brexit) az unió! Huh, wow, LOL! Én tudnék megoldásokat, de az nem fér bele a szabályzatba. Feröer-szigeten a jegesmedvék nem ilyen kegyetlenek. Ez nem érte el soha az inger küszöbömet. A '90-es évektől özönlenek európába. '94 szilveszterén Párizsban volt egy csetepaténk az arabokkal. Le akarták nyúlni a piánkat. Az éhes disznó még a csontot is eltünteti+kiszrja. Egy ilyen videókkal kellene bombázni az iszlám államot. Embert és dögöt is eszik az éhes disznó. Tisztátalan állat. Így nem jutnak a dicsőségbe ezek. Jó ötlet vagy folytassuk merkel mama alázatos munkáját?
karma1
Az a bevasarlokozpont egy Meki, es egy rovidujju poloban van az illeto, lathatoan nem felovezve robbanoszerrel...
Egy masik cikkben olvashato, hogy a pali lovoldozes kozben azt kiabalta, hogy "nemet vagyok, Nemetorszagban szulettem"

No comment, mielott valaki elkezd barna szireket, sri lankaiakat vizionalni...
Csizmás Kond
@karma1: Mielőtt összepisikálnád magadat a nagy migráncsvédő buzgalmadba tudd, hogy ez is kettős ..".Egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár lövöldözött tegnap Münchenben "
karma1
Amikor a hireket akkor hallottam, lattam eloszor, amikor megtortent, a hirek kizarolag azt mondtak, hogy nemet allampolgar az illeto. Azota kiderult, hogy irani szarmazasu, viszont az is kiderult, hogy nincs semmi kapcsolata egy terrorszervezettel sem, de nyomoznak termeszetesen nagy erokkel.

Majd amikor Magyarorszagon a magyar-roman kettosallampolgarok fognak lovoldozni, akkor is erdemes lesz tisztazni, hogy csak egy maganyos bunozorol van szo, vagy egy megelhetesi bevandorlorol...:o)
Csizmás Kond
@karma1: Ezeknek nem is kell kapcsolat...gyilkos fajzat az egész.
...és hogy ismét ne ess kísértésbe, az a romániai magyar aki egyben magyar állampolgár is az nem bevándorló. Azok felett a határ tolódott le nem ők migráltak.
Csizmás Kond
@karma1: ...és az még kimaradt, hogy az mégha a szemedbe migráncs is akkor is magyar...ellenben te már nem vagy az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.