Az Iszlám Állam üzent Ferenc pápának: “Ez vallásháború és gyűlölünk titeket” A terrorszervezet visszautasította Ferenc pápa azon kijelentését, hogy a terroristák nem a vallás miatt követnek el merényleteket. Az Iszlám Állam propaganda magazinjában kritizálta a katolikus egyházfőt. A Dabiqban megjelent cikk szerint háborújukat az iszlám vallás és a Koránban leírt tanok motiválják: Ez egy Allah által vezérelt háború a muszlim és a hitetlen, pogány nemzetek között.” A katolikus egyházfő iszlámmal kapcsolatos megjegyzései továbbra is megtévesztőek. A Korán hiteles és helyes olvasata nem ellenzi az erőszak minden formáját, ez szembe megy a valósággal, hiszen minden igaz muszlim dzsihadista köteles kardot ragadni az igaz hitért – teszi hozzá a szerző. Hogy a kételyeket végképp eloszlassa a terrorszervezet, a következőket írja a cikk: A parancs világos. Öld meg a hitetleneket, ahogy Allah mondta: ‘Aztán pusztítsd el a bálványimádókat, ahol csak rájuk találsz.'”

Forrás: napimigrans.com
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@1magyar: Semmi. Egyszerűen gyengeelméjűek és békeidőben szocializálódtak. A papa hivatalból hülye a banya meg félhivatalosan. Szerintem ennyi a történet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@1magyar: Semmi. Egyszerűen gyengeelméjűek és békeidőben szocializálódtak. A papa hivatalból hülye a banya meg félhivatalosan. Szerintem ennyi a történet.
karma1
@eugen4402: Szoval ma "koran" keltel, azert vagy verszomjas? LOL...:)
eugen4402
@karma1: Egyre "korábban" kelek, ezért lassan már nem bírok a vérszomjammal. Sőt, néhány nap óta hangosan vicsorgok, és vészjóslóan morgok közben... :-)))
karma1
@Peller Anikó: Mondjuk az se normalis, hogy a Kozel-Keleten mar a bolcsiben kitanuljak az AK47-es kezeleset, mert Izraelben mindenki katona lesz ugyis, ha fiu, ha lany...:o((( Es mar kellemesen kezdunk kozeliteni az allando dilis harcolasunkkal a lathatatlan ellenseg ellen, szoval, mar nem sok valaszt el bennunket a hulye iszlamistak szervezett kuzdelmes eletmodjatol...:( Nem kene egy kicsit NORMALISAN felhasznalni a bekeidot? Csak ugy elni normalisan, nem felelemben (mestersegesen gerjesztettben), joletben, nem megalazva? Ez olyan kicsi dolog, annyira meg lehetne valositani...:o)))
Szókrakész
Franciska odatarthatná a másik orcáját is.
A Janus emberke.
Mutassa ki igazi lényét.
Ha már többször is amellett kampányolt.
Új Világrend.
One World Government.

És főleg egy, alias sátánista világvallás.
Ez a kereszténykedés nem jön be neki.
világlátó
@Peller Anikó: @1magyar: Ha jól látom, már lecsendesíthetetlen az agresszív félelem.Egyre másra tárják fel a hazai médiák a szélsőséges cselekedeteket.Szándékos és gonosz a terv. Bezárkózni, aki nem ide való kizavarni, kitoloncolni,de legjobb lenne elpusztítani, mielőtt még ők pusztítanak el minket.A dzsihad az igazi arca az iszlámnak, a hitetlenek elpusztítása - írják, ordítják az újságírók. Mindent megtesznek, hogy minél több drámai híreket tárjanak az olvasók, nézők elé.Minél borzasztóbb, annál jobb. Minden reakciónk vad és elutasító,pedig a mi önkénteseink nem így kezdték.Mára ők sem tudják, értik, mi történt itt Európában.Azok a családok, akiknek ennivalót, ruhát, ivóvizet adtak, azért jöttek volna hogy minket megöljenek? Agyrém. Ez a művelt , keresztény Európa ennyire műveletlen lenne? Ilyen könnyen rettegést, gyűlöletet lehet beleoltani az emberekbe hülye plakátokkal és folyamatosan sulykolt bűnös dumával? Talán még sem olyan művelt ez az Európa? Nem ismeri , tudja, gyakorolja a keresztény vallását, nem ismer más világvallásokat sem.Felszínes a hite, felszínes a felkészültsége, felszínesen értékel és ítélkezik.Az Iszlám Államról csak egyet tud, le kell bombázni.Értetlenül fogadja a tényeket arról, hogy fiatal férfiak és nők ezrével harcolnak az Iszlám Állam harci csoportjaiban a civilek és a fegyveres erők ellen, Szíriában, Irakban.
Hogy juthattak el idáig? Kedves szülők! benéztek ma a fiuk szobájába? Körülnéztek ott már alaposan? Tudják kik azok akiknek a fotója a falon díszeleg? Mikor volt a család együtt egy vasárnapi misén?Mikor vette a kezébe a bibliát kedves anyuka, apuka? Olvastak - e valami komolyabb irodalomból bármit is az Iszlámról, vagy a magyar egyházak kialakulásáról, fejlődéséről napjainkig? Legazemberezni a pápát lehet? Egy közírónak Magyarországon?
"A tudatlanság a butaság a legfenyegetőbb veszély és ezt sajnos mesterséges eszközökkel táplálni is lehet-" mondta, írta Kosáry Domokos az Utalás Orbán V. sikertörténetéhez néhány éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.