Az Iszlám Állam üzent Ferenc pápának: “Ez vallásháború és gyűlölünk titeket” A terrorszervezet visszautasította Ferenc pápa azon kijelentését, hogy a terroristák nem a vallás miatt követnek el merényleteket. Az Iszlám Állam propaganda magazinjában kritizálta a katolikus egyházfőt. A Dabiqban megjelent cikk szerint háborújukat az iszlám vallás és a Koránban leírt tanok motiválják: Ez egy Allah által vezérelt háború a muszlim és a hitetlen, pogány nemzetek között.” A katolikus egyházfő iszlámmal kapcsolatos megjegyzései továbbra is megtévesztőek. A Korán hiteles és helyes olvasata nem ellenzi az erőszak minden formáját, ez szembe megy a valósággal, hiszen minden igaz muszlim dzsihadista köteles kardot ragadni az igaz hitért – teszi hozzá a szerző. Hogy a kételyeket végképp eloszlassa a terrorszervezet, a következőket írja a cikk: A parancs világos. Öld meg a hitetleneket, ahogy Allah mondta: ‘Aztán pusztítsd el a bálványimádókat, ahol csak rájuk találsz.'”

Forrás: napimigrans.com
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@1magyar: Semmi. Egyszerűen gyengeelméjűek és békeidőben szocializálódtak. A papa hivatalból hülye a banya meg félhivatalosan. Szerintem ennyi a történet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Vajon kicsoda ez a kedves antipatikus hirbekuldo, archive?

Csak nem lett neki felulrol parancsba kiadva, hogy ide nyomasson most be egy jo kis 'migrancsozast"?

Mert ez nagyon ugy nez ki
archive
@karma1: Nem vagyok fideszes, ha erre céloznál (soha nem is voltam, nem is leszek). Viszont féltem a gyermekeim jövőjét.
1magyar
A trójai falovak milliószámra jönnek Európába,a hibbant vezetők meg tapsolnak az európai állampolgárok kárára.
silber13
@karma1: Pedig nagyon is normális kommenteket ír, jó gondolatokkal, néhány kifejezetten tetszik.
karma1
@silber13: Igen, de ezt most felesleges volt. Teljesen ugy hat a dolog, mintha valaki epp idejet latta volna annak, hogy a migransozast eletben tartsa, nehogy elfelejtodjon az uszitas oktober 2-ig. Biztos en latom rosszul, de ha valaki ezen az oldalon ugy kuld be egy anyagot, hogy o maga rendkivul ritkan, vagy inkabb sosem nyilatkozik meg, az olyan, mintha felulrol figyelne az oldalt, hogy milyen anyag is porog eppen az oldalon. Ne haragudj, ez csak egy erzes, lehet, hogy eppen rosszul viszonyulok ehhez a dologhoz... Tudod, nem hiszek a veletlenekben egyaltalan: a vilagon soha semmi nem tortenik veletlenul...:(
karma1
@archive: Koszi, hogy megszolaltal, akkor lehet, hogy en erzem maskepp ezt a dolgot...En koztuk elek, es nem felni kell toluk, csak pont annyira emberszamba venni oket, amennyire Te is szeretned, hogy emberszamba vegyenek...
Elnezest , ha valamivel megbantottalak volna... Nagyon sajnalom, hogy ma ilyen oldalak szulethetnek, mint amirol ezt bekuldted, es ilyen oldalakkal normalis, ertelmes emberekben is lehet agymosast vegrehajtani... Ugy latszik, a csuti torpenek sikerul... Es raadasul teszi mindezt az adofizetok penzebol...
archive
@karma1: Dehogy, nem bántottál meg. A cikk beküldésével nem életben akartam tartani a "migránsozást". Ferenc pápa nyilatkozatával nem értek egyet, miszerint ez nem vallásháború. Mert igenis az - és nem a mi részünkről.
wagabund
ha Ferenc pápa humoránál van, akkor készíttessen valamelyik táskahordójával egy olyan képet, melyen a jobb kezének középső ujjacskáját felmutatva mondja: IS, nektek coki... és netre fel..

na arra mit mondana Bayer művész úr?
karma1
@archive: Koszonom...Tenyleg nem szoktal sokat itt lenni,... :o)) Lehet, hogy Ferenc papa ugy ertette, hogy nem abban az ertelemben vallashaboru, aminek alapjan a keresztenyek irtottak ki Amerika felfedezesekor az indianokat, vagy azokat, akik nem akartak atterni a keresztenysegre, es persze mentek keletre is a keresztes lovagok Isten igejet hirdetve,...
Sztem mindig voltak olyan fanatikusok, akiknek a vallas nem a hitrol szolt, hanem az oldoklesre hasznaltak, fedo ervkent...
Fene tudja... Ha viszont a dzsihadot ragadjuk ki az egeszbol, akkor egy kicsit mi is eltevedtunk, es elvesz a lenyeg: az ember, aki TENYLEG hisz Istenben, Allahban, Jehovaban, mert azert meg mindig ezek vannak tobbsegben...(vagyis akik a szeretet isteneben hisznek, nem az irtasban, haboruban)...
eugen4402
"Öld meg a hitetleneket, .. ahol rájuk találsz!"?!?
Félelmetesen emlékeztet egy miniszterelnökre aki "megtanulta, hogy ha lehetősége adódik arra, hogy az ellenfelét megölje, akkor nem fog habozni, hanem legyilkolja az illetőt..." Ki KORÁN kel, vérszomjas gondolatai támadnak..?
Bringás
Nincs miről beszélni! A pápa a katolicizmus ellenségeit támogatja, a nyája nem érdekli!
Bayernek minden szava igaz. Minden migráncsot azonnal vissza kell zsuppolni, ahonnan jött!
1magyar
@Bringás: Itt valami nagy gond van: merkel és a pápa is ellenünk van, mi történhetett a háttérben?
Bringás
@1magyar: Azok vették meg kilóra ezeket az embereket, akiknek érdeke fűződik egy szétzilált Európa megvalósulásában.
Peller Anikó
@1magyar: Semmi. Egyszerűen gyengeelméjűek és békeidőben szocializálódtak. A papa hivatalból hülye a banya meg félhivatalosan. Szerintem ennyi a történet.
karma1
@eugen4402: Szoval ma "koran" keltel, azert vagy verszomjas? LOL...:)
eugen4402
@karma1: Egyre "korábban" kelek, ezért lassan már nem bírok a vérszomjammal. Sőt, néhány nap óta hangosan vicsorgok, és vészjóslóan morgok közben... :-)))
karma1
@Peller Anikó: Mondjuk az se normalis, hogy a Kozel-Keleten mar a bolcsiben kitanuljak az AK47-es kezeleset, mert Izraelben mindenki katona lesz ugyis, ha fiu, ha lany...:o((( Es mar kellemesen kezdunk kozeliteni az allando dilis harcolasunkkal a lathatatlan ellenseg ellen, szoval, mar nem sok valaszt el bennunket a hulye iszlamistak szervezett kuzdelmes eletmodjatol...:( Nem kene egy kicsit NORMALISAN felhasznalni a bekeidot? Csak ugy elni normalisan, nem felelemben (mestersegesen gerjesztettben), joletben, nem megalazva? Ez olyan kicsi dolog, annyira meg lehetne valositani...:o)))
Szókrakész
Franciska odatarthatná a másik orcáját is.
A Janus emberke.
Mutassa ki igazi lényét.
Ha már többször is amellett kampányolt.
Új Világrend.
One World Government.

És főleg egy, alias sátánista világvallás.
Ez a kereszténykedés nem jön be neki.
világlátó
@Peller Anikó: @1magyar: Ha jól látom, már lecsendesíthetetlen az agresszív félelem.Egyre másra tárják fel a hazai médiák a szélsőséges cselekedeteket.Szándékos és gonosz a terv. Bezárkózni, aki nem ide való kizavarni, kitoloncolni,de legjobb lenne elpusztítani, mielőtt még ők pusztítanak el minket.A dzsihad az igazi arca az iszlámnak, a hitetlenek elpusztítása - írják, ordítják az újságírók. Mindent megtesznek, hogy minél több drámai híreket tárjanak az olvasók, nézők elé.Minél borzasztóbb, annál jobb. Minden reakciónk vad és elutasító,pedig a mi önkénteseink nem így kezdték.Mára ők sem tudják, értik, mi történt itt Európában.Azok a családok, akiknek ennivalót, ruhát, ivóvizet adtak, azért jöttek volna hogy minket megöljenek? Agyrém. Ez a művelt , keresztény Európa ennyire műveletlen lenne? Ilyen könnyen rettegést, gyűlöletet lehet beleoltani az emberekbe hülye plakátokkal és folyamatosan sulykolt bűnös dumával? Talán még sem olyan művelt ez az Európa? Nem ismeri , tudja, gyakorolja a keresztény vallását, nem ismer más világvallásokat sem.Felszínes a hite, felszínes a felkészültsége, felszínesen értékel és ítélkezik.Az Iszlám Államról csak egyet tud, le kell bombázni.Értetlenül fogadja a tényeket arról, hogy fiatal férfiak és nők ezrével harcolnak az Iszlám Állam harci csoportjaiban a civilek és a fegyveres erők ellen, Szíriában, Irakban.
Hogy juthattak el idáig? Kedves szülők! benéztek ma a fiuk szobájába? Körülnéztek ott már alaposan? Tudják kik azok akiknek a fotója a falon díszeleg? Mikor volt a család együtt egy vasárnapi misén?Mikor vette a kezébe a bibliát kedves anyuka, apuka? Olvastak - e valami komolyabb irodalomból bármit is az Iszlámról, vagy a magyar egyházak kialakulásáról, fejlődéséről napjainkig? Legazemberezni a pápát lehet? Egy közírónak Magyarországon?
"A tudatlanság a butaság a legfenyegetőbb veszély és ezt sajnos mesterséges eszközökkel táplálni is lehet-" mondta, írta Kosáry Domokos az Utalás Orbán V. sikertörténetéhez néhány éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.