Szerinte a terroristák kitüntették Barack Hussein Obamát azért, hogy még nagyobb káoszt csinált a Közel-Keleten, mint volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Mr. Trump gazdag ember. Igazán alkalmazhatna 6-8 megértő, de szigorú ápolót, aki ilyen esetekben diszkréten beavatkozna, elvezetné a helyszínről, hogy ne csináljon magából lépten-nyomon bohócot...
magyarbakancs
"Trump: Obama az Iszlám Állam alapítója."
Igazat kell adnom neki.
Mert ha nem avatkoznak bele a közel - kelet dogaiba az USA akkor nincs arab tavasz, és nincs káosz amiből kinőtte magát az Iszlám állam.
karma1
@eugen4402: Sajnos, egyenlore azokat vezetik ki,, akik megprobaljak megmondani neki, hogy mekkora cimeres barom...
@magyarbakancs: Kedves, a Kozel-keleten MINDIG balhe van, es nem elsosorban a vallas miatt...Elobb utobb mindenkeppen kitort volna a balhe, mert ezek sokszor jodolgukban nem tudjak, hogy mit csinaljanak... A vallas csak hab a tortan, egy plusz adalek, amit lehet fokozni, ugyanugy, mint a zsido vallast (ortodoxok, modernek) meg persze a muszlimok is tudnak bigottak lenni, szektakra szakadni,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.