Mindössze másfél percbe kerül ezt megérteni. Lássuk csak! Ha a magyar Országgyűlés hozza meg a végső döntést a Magyarországra betelepítendő menekültek számáról, és én ezzel a döntéssel elégedetlen vagyok, mert kevesebb, vagy több menekült betelepítését tartom helyesnek, elégedetlenségemet legkésőb 4 év múlva kifejezhetem azzal, hogy egy olyan pártra adom az országgyűlési választásokon egy olyan pártra adom a voksomat, amely az én álláspontomhoz minél inkább hasonlót képvisel. Ez elég egyszerű. De akár a 4 éves cikluson belül is nyomást helyezhetek a központi hatalomra tüntetések, sztrájkok, élőláncok, autósblokádok, polgári engedetlenségi mozgalmak szervezésével, népszavazások indítványozásával.

Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mongyuk azt nehezen hiszem, hogy egy ilyen esetben a tanács egyhangúlag tudna szavazni...éppen ezért etnikai kérdéseket nem is szabadna egy vegyes tanács meghatározzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.