Oroszország megvétózta szombaton az ENSZ Biztonsági Tanácsában azt a francia javaslatot, amely a légicsapások azonnal beszüntetésére szólított volna föl a szíriai Aleppónál, és tűzszünetre az egész országban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
Csodák vannak és lesznek.
A Washington Post pontosan az itt leírtak ellenkezőjéről tudósít, vagyis a Francák által benyújtott kérelmet, hogy - az izlamisták bombázását azonnal beszüntetni - a tizenöt szavazó tagból négyen IGEN, kilencen NEM és ketten tartózkodtak.

Dehát, két kontinens, két tudósítás és semmi új az ég alatt:)

Az oroszok által benyújtott második kérelemről itt szó sincs, mindegy, éspedig - pontosan meg kell határozni, hogy Szíriában kiket lehet, kiket kell és kiket nem lehet bombázni - ugyancsak elútasították.
Ördögvadász
@Nessy
Ha megkérhetnélek, a keresőbe beütni: urs 1798

Miről is beszélünk?
Szókrakész
@kenn: Te most udvarolsz?
Elég furcsa a stílusod!
Ráadásul elmondom, hogy feleségem van és a nőket szeretem.
Nessy
@Ördögvadász: talán, azért látom kicsit másképp a dolgokat, mert gyermekként éltem át Budapest ostromát. Menekültünk égő házból bombázás közben, törtek ránk felszabadító katonák, örültünk, ha egy ló megpusztult a közelben.
Tudom, hogy ott más a helyzet. Viszont akármilyen köntösbe bújtatják a háborúk célját, az a hatalomról, területszerzésről stb. szól.
lehet ezért hülyének tartani.
Ördögvadász
@Nessy: látom Te is vén csont vagy, pozitív irányban vett értelemben.:-)

Igazad van persze. Az erőszak, sőt a háboruk senkinek sem hiányoznak.
Még azoknak sem, akiknek óriási nyereséget jelent (lehetne még nekik is másként írányítani a dolgokat) a szegényebbek, a gyengébbek kihasználásával.
A Szuper hatalom jelenleg egyeduralkodó ezen a Földön és a dolgok úgy alakulnak, ahogy a hatalom akarja. Ezen változtatni nem lehet, mert nem tudunk.

De, engemet személyesen még ennél is jobban zavar, ahogy velünk emberekkel bánnak.
Ha egyáltalán embereknek néznek minket?
Megmagyarázzák a maistream sajtón keresztül nekünk, hogy mit, miből, mennyit..akarunk tudni a dolgokról, gyakran félre informálnak és közben teszik a dolgukat, terelnek annélkül, hogy tudnánk, merre?
Te, én, és még sokan mások, egy erőszak mentes, háború mentes, békés világban szeretnénk élni békeségben és legalább azt elvárnánk, hogy ember módra bánjanak velünk.
Ez jelenleg elég naivnak, sőt egy álomnak tűnik. Sajnos.
Nessy
@Ördögvadász: Köszönöm, hogy megértesz! Tökéletesen igazad van! Lehet, hogy ez már az idős kor bölcsessége? Bár manapság inkább a gerontofóbia dívik kis hazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.