A lengyel hadügyminiszter szerint Oroszország jelképes áron, egy dollárért megvette Egyiptomtól azt a két Mistral-osztályú helikopterhordozó hadihajót, amiket Franciaország eredetileg Oroszországnak gyártott, de az ukrán válság miatt megtagadta a leszállításukat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Jellemző az origo színvonalára, hogy ezt az ordas marhaságot, amit Macior is terjeszt, lehozták. Mellesleg épp most tart az a tengeri hadgyakorlat, amelyeken a Mistralok egyiptomi zászló alatt vesznek részt.
lusta
Annyi igazság van azért benne, hogy Ka-52K helikopterekkel lett felszerelve, amit az egyiptomiak kértek és meg is vették. Egy orosz blogger viccnek szánta az egészet és a gyenge szellemi színvonalú Macior honvédelmi miniszterként lecsapott erre a hírre, mint az éhes tyúk a gilisztára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.