Kemény jelenetek, csak erős idegzetűeknek!

Mexikóban korántsem helytálló az az állítás, hogy a vendégnek mindig igaza van. A Blikk azt írja, a felvételen látható nő és a pincérként dolgozó férfi az ételen és a kiszolgáláson szólalkoztak össze.

Az étterem Facebookon mentegetőzik, és a vezetői azt remélik, az esetből nem lesz nagy ügy (már késő), de ami a legviccesebb, a pincért még csak ki sem rúgták, mindössze

megrovásban részesítették.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Nekem meg úgy tűnik, hogy azt mondja a szebbik nem képviselője, hogy na üss meg, ha mersz. Na üss meg! Gyáva vagy, meg se mersz ütni!
Na akkor kapta a sallercsokrot.. Mer aztán nehogy má legyávázzon. :)
Peller Anikó
@Eriksson: lehet, hogy igazad van de mégis a nőci kapta könyöklős kikket. :)
Eriksson
Hát persze. De ha a nőci ártatlan szenvedő áldozat lett volna, a pincér sem úszta volna meg ejnye-bejnyével. Mert gondolom a vendégverés Mexikóban sem mindennapos sportprogram. :))
Peller Anikó
@Eriksson: na jó, de ha a szebbik nemképviselője mondta a nőnek, hogy üss meg és az ennek ellenére mégse műtötte meg csupán a kebelét fújta fel némileg pöffeszkedve, akkor mégiscsak erőszakosnak tűnik a pincerhadd. el hadd.
Eriksson
@Peller Anikó: :))) Csak nézőpont kérdése. Az látható, hogy a csajszi felfújta magát békamód, hogy félelmetesebbnek tűnjön, de a pincérhad valszeg allergiás valamiért a kidüllesztett keblekre. Csakis ezért lehetett a tockos, nem a csótány és patkánysértegetések miatt. :))
fekete
Mexico egy aljas nepseg.Nemhiaba akar Trump keritest Mexico felol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.