Kemény jelenetek, csak erős idegzetűeknek!

Mexikóban korántsem helytálló az az állítás, hogy a vendégnek mindig igaza van. A Blikk azt írja, a felvételen látható nő és a pincérként dolgozó férfi az ételen és a kiszolgáláson szólalkoztak össze.

Az étterem Facebookon mentegetőzik, és a vezetői azt remélik, az esetből nem lesz nagy ügy (már késő), de ami a legviccesebb, a pincért még csak ki sem rúgták, mindössze

megrovásban részesítették.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
na ez a kultura nemsokára itt lesz...még azért nem találkoztunk vele, mert nem mer megmukkanni senki, ha szar az étel...mert az van ám...hajaj, és nem is olcsón...
Eriksson
Ki tudja, miről volt szó? Lehet, hogy nem is az ételről? Lehet, hogy a pincér anyukájáról, lánytestvéréről? Elég különösen tudnak viselkedni a túlzottan emancipált kishölgyek abból a meggyőződésből, hogy nekik úgyse meri senki visszaszólni.
Peller Anikó
@Eriksson: így van, igazad van. És lehet csak ajánlatot tett neki a pincér és kevesellte azt a kisasszony. És lehet csótány volt a levesbe vagy patkány. És lehet etlen volt a leves. Vagy nem volt leve se.
Eriksson
@Peller Anikó: Az lehet etlen. A hölgyi nem valószínű, hogy csótányt vagy patkányt védelmezett volna ilyen vehemensen, ennyi ember ellenében.
Peller Anikó
@Eriksson: nekem úgy tűnt a pincérek egy kicsit vemhesebbek voltak eme vehemesnél és határozottan kiáll(tot)tak a csótányukért.
Eriksson
Nekem meg úgy tűnik, hogy azt mondja a szebbik nem képviselője, hogy na üss meg, ha mersz. Na üss meg! Gyáva vagy, meg se mersz ütni!
Na akkor kapta a sallercsokrot.. Mer aztán nehogy má legyávázzon. :)
Peller Anikó
@Eriksson: lehet, hogy igazad van de mégis a nőci kapta könyöklős kikket. :)
Eriksson
Hát persze. De ha a nőci ártatlan szenvedő áldozat lett volna, a pincér sem úszta volna meg ejnye-bejnyével. Mert gondolom a vendégverés Mexikóban sem mindennapos sportprogram. :))
Peller Anikó
@Eriksson: na jó, de ha a szebbik nemképviselője mondta a nőnek, hogy üss meg és az ennek ellenére mégse műtötte meg csupán a kebelét fújta fel némileg pöffeszkedve, akkor mégiscsak erőszakosnak tűnik a pincerhadd. el hadd.
Eriksson
@Peller Anikó: :))) Csak nézőpont kérdése. Az látható, hogy a csajszi felfújta magát békamód, hogy félelmetesebbnek tűnjön, de a pincérhad valszeg allergiás valamiért a kidüllesztett keblekre. Csakis ezért lehetett a tockos, nem a csótány és patkánysértegetések miatt. :))
fekete
Mexico egy aljas nepseg.Nemhiaba akar Trump keritest Mexico felol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.