Az athéni kormány szerint akadozva halad az Európai Unió menekültek elosztására kidolgozott mechanizmusa: az elmúlt egy évben összesen 5500 menekültet vettek át az uniós tagállamok Görögországtól, holott egy brüsszeli döntés értelmében 30 ezer embert kellett volna áttelepíteni - közölte a válságstáb pénteken.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Eriksson: bocs de nekem eléggé összefüggéstelennek tűnik amit mondsz, nálam a csimpánc és az autógyárak az két külön dolog, csak annyira hasonlítanak egymásra mint az egyik tojás a másik létrához.

Nekem nincsenek olyan elveim amik kizárnák a magyarországi ipart, mert ebből élünk. Az autózás és az autógyártás kártékony dolog de egy szükséges rossz amíg jobbat nem találunk (sajnos eszükbe sem jut másban gondolkodni).

A csimpánc nem szeretet kérdése, bizonyára vannak köztük szerethető rendes emberek, az arab iszlámhitű embertömegek általánosságban egy gyorsan növekedő daganat Európa testén.
Eriksson
@Peller Anikó: Lássuk csak. Csimpánc és autógyárak ott kapcsolódik, hogy előbbieket szeressük, hogy az utóbbiak maradhassanak.
Az autógyártás nem fogja kihúzni a maszlagból a tönkretett gazdaságot, mert ez csak szerény papírzászló lobogtatás egy komolyabb húzóágazat megszüntetéséért cserébe.
Bizonyára mindenhol vannak szerethető, rendes emberek. Ehhez más se kell csak egy kis konszenzus, ami lássuk be, még egymás nyelvét értő emberek között is lehetetlennek bizonyul.
Peller Anikó
@Eriksson: az az érzésem, hogy próbáltuk már Eu nélkül. Mondjuk ilyen horribilis lopással még nem próbáltuk.

Az autógyártás egy lélegeztetőgép. Ha ezt lekapcsolod megfulladsz. Ha ezt a gigantikus Eu támogatást csupán emberi léptékkel lopnák el a politikusok akkor lenne esély némi gazdasági növekedésre, főleg ha szakemberek irányítanák az országot.

Nem az Eu tagság a probléma hanem a lopás a tizediken.

A konszenzusban egyetértek, az rémesen nehéz ha nem a lopásról van szó.
Eriksson
Eddig azt hittem, hogy egyébként rugalmas agyad nem ragad le a lopás szó folytonos emlegetése mellett, de mintha nem is ugyanaz a Peller Anikó volnál.
Sajnálom, hogy itt elakadtunk, holott rengeteg más, izgalmas téma van még a világon. Csak fújjad Te is a szokásost, amit itt tízből kilenc már úgyis elmondott többezerszer.
Peller Anikó
Most az a bajod, hogy nem kapkodom a konteós pirulákat? Az Eu nem jószándékból vett minket magához, cserébe csepegtet a kormányunknak némi pénct (jó sokat). Ezt mind ellopják.

A Te elméleteidre nem rugózik az agyam valóban, mert a képlet elég egyszerű, ez van.
Eriksson
@Peller Anikó: Ennél azért sokkal bonyolultabb a dolog. Ne ácsorogjunk az autógyártás és lopás mellett, mert ez a jelenlegi helyzetnek csupán két szegmense. És a jó sok pénc sem változtat rajta. (Mennyi az a sok)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.