A következő amerikai elnöknek is folytatnia kell a szoros együttműködést az Európai Unióval és a NATO-val – hangsúlyozta Colleen Bell amerikai nagykövet az Euroatlanti Integráció és Demokrácia Központ (CEID) által szervezett szerdai beszélgetésen, Budapesten.

A nagykövet várakozása szerint Donald Trump választási győzelme után sem változik jelentősen az amerikai külpolitika, amelynek a gazdaságilag és politikailag erős, stabil Európa az érdeke.

Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatai erősek és dinamikusak – mondta Colleen Bell, hozzátéve, szerinte ez így lesz a jövőben is. Annak a véleményének adott hangot, hogy a demokratikus értékek támogatása továbbra is az amerikai külpolitika fontos alapelve marad.

Kitért arra is: "meglehetősen szokatlan" volt Orbán Viktortól, hogy kormányfőként már a kampány alatt kommentálta Donald Trump egyes kijelentéseit.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

korell
Tramp-li!
A pénz fölötte van az észnek, az ízlésnek és az emberségnek. A túl sok pénz tramp-livá tesz!
A feketeleves még hátra van.
Szókrakész
"Kitért arra is: "meglehetősen szokatlan" volt Orbán Viktortól, hogy kormányfőként már a kampány alatt kommentálta Donald Trump egyes kijelentéseit."

Miért?

A nyugati vezetők hetek óta Clinton seggét nyalták.
Ették, felböfögték a dumáját.
Erre miért nem mond semmit?
sokanvagyunk
Colleen Bell ugyanazt csinálja - beledumál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.