A negyedik napja tartó bozóttüzek miatt több tízezer embert evakuáltak, gyújtogatás vádja miatt pedig 13 embert őrizetbe vettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@RonaGyuri: De manapság már mindent rájuk fognak.
Hideget-meleget, esőt, cunamit, ...
karma1
@Szókrakész: Latod-latod, orban mit osszeriogatta az embereket a terrortamadasokkal, tomeges eroszakolasokkal, es Magyarorszagon meg egy kurva bozottuzet se tudnak produkalni...:o)
Kulonben meg eleg hulye terrorista lehetett az, aki ugy csinal "terrortamadast", hogy senki nem hal bele...Vagy csak egy Magyarorszagrol Izraelbe disszidalt "terrorista" lett volna az illeto? (Tudod, a veleszuletett dilettantizmusa miatt gondoltam...:o))))

Netanjahunak van miert izgulnia, minthogy allando haboruban all mindenkivel. De ha vetted az adast, akkor mar 13 tettest talalt is a Moszad...Ok nem TEK-olnek, hanem cselekszenek.
Szókrakész
@karma1: És mi van ha az a "piszkos 13" más okból áll a maszat kilövő listáján?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.