A török államfő aláírja a halálbüntetés visszaállításáról szóló törvényt, ha a parlament elfogadja. Ezt maga Recep Tayyip Erdogan jelentette ki pénteken egy isztambuli rendezvényen.

"A demokrácia tiszteletben tartja az emberek akaratát. A nép pedig halálbüntetést szeretne. Azt mondják, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága visszautasítaná a lépést. Engem az nem érdekel"

- mondta a török diktátor.

A július 15-i puccskísérlet után Erdogan nyilvános felszólalásaiban már több alkalommal kilátásba helyezte a kivégzések esetleges újbóli bevezetését, miután hívei a tömegrendezvényeken azt skandálták: "Halálbüntetést!"

Mostani kijelentése egy nappal azután hangzott el, hogy az Európai Parlament Törökország uniós csatlakozási tárgyalásainak felfüggesztésére szólított fel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélhetőleg maga alatt vágja a fát. Ő is sorra kerül!!! Lényeg, hogy messze, igen messze legyenek Európától. Még a NATO-ból is ki kellene ebrudélni. Lehet biztosan más megoldást találni a pótlásukra!!! Isten óvja Európát Erdogán törökországától!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Itt is azt kellene kizárva a politikai elítélteknél.
Lepényleső
Megéljük,hogy itt is lesz,aztán addig élünk?
Nessy
Félő, hogy az is működne, mint a választások előtti feljelentések, gyanusítások, amikről aztán kiderúl, hogy nem igazak. Itt még legfeljebb csak egzisztenciálisan teszik tönkre, de a halálból már nehéz lenne visszahozni a "tévedésből" kivégzettet.
A iustizmord és a karaktergyilkosság nem igazán azonosak a végeredményt tekintve.
Jozefina
Remélhetőleg maga alatt vágja a fát. Ő is sorra kerül!!! Lényeg, hogy messze, igen messze legyenek Európától. Még a NATO-ból is ki kellene ebrudélni. Lehet biztosan más megoldást találni a pótlásukra!!! Isten óvja Európát Erdogán törökországától!!!
Borsodi
Magyarországon is vissza kéne állítani,és azokat is halálra ítélni akik folyamatosan megkárosították,eladták az országunkat,gyerekeket szexuálisan molesztálnak,emberek életét veszik el.Gyilkosokra nem kell költeni,csak a nyakkendőt meghúzni.
not me
Recep Tayyip Erdogan, az van, hogy TE érdemelsz halált - de csúnyán!!!
Kérlek... nem, könyörgöm küld rám a faszopó iszlamista elvakult geci török végrehajtóidat.
Megismeritek a magyarok istentét!!!
Te faszopó iszlamista geci!
Allah nem létezik, Mohamed meg csak egy kecskebaszó köcsög volt.
Ez a tiétek, ti geci nemzetállam!!!

Ja, mi is nacionalista, keresztény nemzet állam...

Akkor kibaszott keresztes háború rátok, és dugjátok fel a szarízű gyorsotokat a saját seggetekbe!!!
Ördögvadász
A legmagasabb körökben lenne a legnagyobb sükség rá!
gulyasgyula
@Nessy: Mindig akad olyan bünöző aki a tényleges életfogytiglant kapja ..akkor már jobb ha kivégzik ..Holandiába a 77-szeres tömeggyilkost minek őrizni , etetni az gyászolók adójából ..A hülye liberális .törvények csak bünözőknek jók ..
Nessy
@gulyasgyula: Van abban igazság, amit írsz. Viszont sem Erdogan, sem a többi diktátor nem a köztörvényes bűnőzökre gondol, hanem a vélt vagy valós "ellenzékére". Mit gondolsz, hány politikai elitéltet végeznének ki naponta, mig tolvajt egyet sem. És ehhez a hívei tapsolnának!
Lásd: Jézus és Barabás Pilátus előtt.
gulyasgyula
@Nessy: ..Igazad van de másik oldal meg azért hozták ezt a törvényt a fél világ liberális politikusai mert őket ne lehessen kivégezni ha netán rá szolgáltak is ..Nem a pórnépet féltik a törvényhozók sehol a világon ..Az USA-ban vagy 13 tagálamban még van halálbüntetés ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.