Rekonstruálták a támadást. Valaki ellopta a kamiont, és gyakorolt vele. Egyszer megkerülte a karácsonyi vásárt, hogy elég gyorsan hajthasson az emberek közé.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
De Jenő, azt irta az újság, hogy fullon volt szúrt sebbel a sofőr arca.
verőce21
Ez a civil, aki követte az afgánt, jól keresztülhúzta a milícia számítását. Kénytelenek voltak elfogni az afgánt, hacsak nem akarták Hansot is agyonlőni.

Valaki egy hatalmas kamionnal behajt egy sétálóutcába, ahol mindenütt kamerák vannak. A kamionban is. Átmegy az embereken és elakad. Majd kiszáll és tovább áll. Senki sem lát semmit. Se ember sem kamera. Az egyetlen amit találnak és megfejtenek, az egy hulla az anyósülésen, aki már korábban halott volt és akit keresnek Lengyelországban.

Isten óvjon bárkit, mert visszafelé haladunk és már nem is kell megölniük magukat, mert simán leléphetnek. Ez a sztori bűzlik, de nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.