Csoportosan megkísérelt emberölés gyanújával előzetes letartóztatásba helyeztek kedden Berlinben hét fiatalt, akik menedékkérőként érkeztek Németországba és a hatóságok szerint megpróbáltak felgyújtani egy hajléktalant. Az országos megütközést keltő bűncselekményt karácsony napján követték el egy metróállomáson, az áldozat csak azért marad sértetlen, mert egy metróvezető és több utazó eloltotta a tüzet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szókrakész: Valoban nem a legfelemelobb erzes most otthon "csak" magyarnak lenni... Egyutt erzek Veled is es mindenkivel, aki hasonlo cipoben jar... Kapom keretlenul is a valos infokat a csaladomtol, barataimtol, segitem oket, amennyire tudom, ahogy tudom. Nem egyszeru, es vannak olyan pontok - nem is egy - ahol most mar szinte mindig beleutkozunk egy kozigazgatasi falba, sokszor mar a legegyszerubb dolog elintezesenel is. Egyszeruen remes, megoldhatatlan patthelyzetek vannak.
A rendorseg, a bankrendszer - egyszeruen nem hiszem el,. ahogy mukodnek!
A Kadar rendszerben a rendort ugyan mindenki utalta, de ha bementel a rendorsegre, akkor azert minden bajoddal hozzajuk fordulhattal, megprobaltak segiteni, ahogy tudtak. Most az unokaocsem bement a rendorsegre, mert az ATM penzkiadonal leklonoztak a VISA kartyajat, es 3 ora mulva mar egy londoni uzletben hasznaltak fizetoeszkozkent. Szegeny srac nem is vette eszre, hogy hasznaljak a kartyajat, mert errol csak a vallalkozasanak a munkasait fizette ki. Mikor rajott, telefonon azonnal letiltatta a kartyajat, es bement a rendorsegre feljelentest tenni. Reggel 9-kor azt mondtak, jojjon vissza du. 4-re, 4-kor azt mondtak neki, menjen vissza este 8-ra. Persze, visszament, es akkor mondtak neki, hogy csak masnap tudnak vele foglalkozni. Valaki lenyul a kartyajarol majdnem 2 millio forintot, es meg csak egy hivatalos feljelentest sem tehet! Mondd, ha ilyen helyzetbe kerul az ember, KIHEZ fordulhat meg segitsegert? (Az Erste banknal is ket napig elhajtottak, csak amikor mar uvolteni kezdett veluk, akkor voltak hajlandoak egyaltalan fogadni ot.) Hat ki az a normatlan, aki ilyen bizonytalan korulmenyek kozott penzt fektetne be a magyar gazdasagba???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Az semmi, de a Brexittel is szivunk... Aucklandban az amcsi valasztas utan tuntettek az Amerikabol ideigazolt polgarok rendesen...(persze bekesen, de azert ment a trump kurvaanyazasa...)
Szókrakész
@karma1: A baj az, hogy egyik kutya, másik eb.
Az elit csicskái.

Ez csak egy kész átverés show, amit itt eljátszanak.
De ugyanazok a bankok, bankárkaszt, multik irányítják őket.
karma1
@Szókrakész: Ne ekezd Magad, a kisember nem tud tul sokat tenni... Az emberek elszoktak a helyi haboruktol, attol, hogy hanyszor kell lemenni a pinyoba legitamadas miatt, es mi marad az otthonukbol, mire hazamennek... Ezt a fiatalok nem erzik, sosem vettek benne reszt, ezert talaljak mar ki az extremebbnel extremebb sportokat is.
Tudod, mi az erdekes? Hajszalpontosan ugyanez volt a szitu a II. VH elotti idokben is, amikor az akkori aranyifjak minden anyjuk kinjat kitalaltak, jatszottak az eletveszellyel is...
Hatborzongatoan ugyanez tortenik most is, de ezt a mai fiatalok nem erzekelik.
Inkabb ne ulj fel az agymosasnak, a remuletkeltesnek, ne legyel az orban kormany segitsegere, hogy remegsz, mint egy nyuszi, mert ezzel csak ot teszed boldogga.
Amit tehetsz most, hogy NEM teszed boldogga, nem kezded el kerdezes nelkul repazni azt, akinek nem ugyanolyan a borszine, mint a Tied, es nem hiszed el, hogy a rezsicsokkentes muxik.

Maris kibukott az Erzsebet utalvany lenyege: vesztartalekbol vontak el 2.3 milliardot, ugyanebbol masra is vontak el penzt, tobbek kozott orban masodik szamu kedvenc csapatanak a Videotonnak epitenek 3 milliardbol stadiont, viszont az Erzsebet utalvanyokbol 5 MILLIARD forint AFA-t varnak vissza! (hiszen masra nem lehet kolteni, es leginkabb a csokosok CBA-jaban meg uzleteiben lehet elkolteni).
Monnyuk mar az elejen tudtam, hogy mutyi van a dologban, csak akkor meg nem tudtam, hogy mi? Hat most bejott .
karma1
@Szókrakész: Erdemes elolvasni, es ettol futkarozzon a hideg a hatadon, (de ugye ezt nem szelloztetik nagyon )
24.hu/belfold/2016/12/27/az-orszag-vesztartalekabol-fizette-orban-a-nyugdijasok-erzsebet-utalvanyat/

Szerintem ha most egy nagy termeszeti katasztrofa beutne otthon (amitol az Isten mentsen!), akkor az eltolcsi fele bankban mar egy fillert sem talalnanak az orszag devizatartalekabol...
Hiszen ezert ultette oda orban-Corleone eltolcsit, hogy szabadon turkalhasson az orszag kincstaraban.
Nemsokara megtudjuk majd, hogy kinek lesz jo a bankjegy csere jovore...
Szókrakész
@karma1: Én már régen megírtam, hogy nagy átverés ez a karácsonyi osztogatás.

Ez inkább fosztogatás volt.

A lényeg, hogy a bözsi utalvány forgalmazói, alias fidesz maffia hatalmasat kaszált, a károkat meg mi csengetjük.
Szókrakész
@karma1: Írtam is valahol, hogy miért vésztartalék, miért átcsoportosítás, ha ennyire hasítunk?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.