Az izraeli kormányfőnek súlyos csapás a telepesprogramot megtiltó ENSZ-határozat, nem csoda, hogy még zsarolással is bepróbálkozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Karma 1 !! Gyorsan zárkózz be...
mennek a gonoszok a Földrészedre !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@volvós: Dragam, ezek kezukben egy terkeppel vagy GPS=szel sem talalnanak ide, annyira delen vagyok...40 perc autoutra a legutolso emberlakta falutol a Foldon...:o))))) Pedig jartam olyan loallasban, bunkerben, amit meg a japcsik ellen epitettek az itteniek, de sosem kerult ra a sor, hogy kilojek innen a hadihajojukat... Egyszeruen nem talaltak ide...:o)))
sokanvagyunk
A maorik metéltet csinálnak belőlük. :D
karma1
@sokanvagyunk: Atyavilag! Te ezt honnan tudod? MERT TENYLEG IGY VAN! Foleg egy Mongrel Mob-os, akinek horogkereszt van a homlokara tetovalva (egyebkent NEM tudja, hogy mit jelent!),

Akartam Neked kuldeni egy linket, ezert beneztem a gugliba, es lehidaltam, mert ott megtalaltam az egykori fonokom fiat. Jol nezd meg, a jobboldali, nyulszaju sraccal dolgoztam 10 even keresztul, o a helyi mongrel mob fonok. Az apja viszont a legjobb munkaado volt, akivel valaha egyutt dolgoztam!
A masik srac is birkanyiro, de o az eszaki szigeten el, csak dolgozni jon le mifelenk..
Szoval, ha idejonnek az izraeli katonak, akkor nekik nagyon ossze kell magukat szedni.
@Szókrakész: @volvós: Horogkereszt a jelkepuk, de nem tudjak igaan, hogy ki hasznalta azt es mit jelent, de en elmondtam nekik, hogyha most egy igazi horogkeresztes nacival talalnak magukat szembe, akkor ok lennenek az elsok, akiket elkuldenenek a halaltaborba, mint sotetebb borszinut.
Nem is tudom, hogy hogyan es ki irta roluk ezt a sved cikket.
www.magasinetparagraf.se/nyheter/43903-mongrel-mob-nya-zelands-dodligaste-gang/
Eriksson
Reszkessetek maorik, jönnek a sápadtarcúak!
karma1
@magyarbakancs: Neked is ajanlom a 10.18-as hsz-emben levo linket. A jobboldali sraccal dolgoztam 10 even keresztul, Ha csak a hajam szala gorbult volna meg, o(k) megvedett volna. Az o kutyafajtajuk az English Bulldog, az utolso kutyam eppen tole volt, sajnos, 7 eves koraig elt, Nagyon sajnaltam a kutyust, tunderi termeszete volt. ...:o(((
Johettek, de ok megvedenek az orszagot is, meg szemely szerint engem is...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.