A török rendőrség több képet tett közzé egy fiatal férfiről, akit a 39 halálos áldozatot követelő, szilveszteri támadással gyanúsítanak. A feltételezések szerint a férfi közép-ázsiai, Üzbegisztánból vagy Kirgizisztánból származik.

Ezt a férfit gyanúsítják az isztambuli mészárlással

Eddig összesen 12 embert tartóztattak le, de ezek egyike sem a támadó volt. A letartóztatottak között van az a taxisofőr is, aki a gyanú szerint támadót a helyszínre vitte.

A vasárnap hajnalban, taxival érkező merénylő már az utcán, a szórakozóhely előtt lelőtt két embert, köztük egy biztonsági őrt, majd bement a zsúfolt klubba, és válogatás nélkül tüzelt.

A kialakult káoszban arra is volt ideje, hogy a konyhában átöltözzön, a fegyveréről pedig letisztítsa a nyomokat, majd szintén taxival távozott. Fizetni állítólag nem tudott, mert a kabátjában maradt a pénze.

A kép, amit a rendőrség közzétett, egy videóból származik, amit magáról készített, vagyis valószínű, hogy hátrahagyta a telefonját is. A török rendőrség szerint ujjlenyomatot is sikerült rögzíteni tőle.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
a képet nézegetve ez a vona is lehetne de az is lehet hogy csak rokonok.
verőce21
Szerintem ezt a támadót nem találják meg élve, még a merénylet után fejbelőtték a megbízói és már a Boszporuszban van az éjjel óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.