Fizetés nélküli állományba vonult hétfőn az ausztrál kormány egyik minisztere, miután kitudódott, hogy közpénzen utazgatott magáncélból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bar a hirt az origo hozta le, de ez kivetelesen szorol szora igy van. Azt mondta egyebkent a feloras sajtotajekoztatojan, ahol mindenki azonnal, kontroll nelkul kerdezhetett tole, hogy azert hasznalta a kozpenzt maganutazasra, mert az altaluk kinezett ingatlanra aukcio volt, es felo volt, hogyha nem ernek oda idore, akkor a haz eluszik, mas fogja megvenni, es ezt nem akarta kockaztatni.
Nagyon normalisan, folyamatosan mondta, hogy a penzt visszafizeti, a ME-tol mar elnezest kert, es rendelkezesere all a vizsgalobizottsagnak.
Ha csak a gyanuja is felmerul annak, hogy megszegett valamilyen szabalyt, akkor ugy kirugjak, hogy foldkoruli palyara all...
Egyenlore ot is megilleti az artatlansag velelme, es a johiszemuseg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.