Donald Trump szerint Angela Merkel német kancellár "katasztrofális hibát" követett el "az illegális" migránsok befogadásával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mivel ezt a hirt az origo mondja, ezert pont nem erdekel. Kizarolag azert irom most ezt a hsz-t, hogy trump-li a nevenek megfeleloen kobunko, meg nem is elnok, de mar rombolja ezerrel a nemzetkozi kapcsolatait.
Ezutan ne csodalkozzon majd, ha kap hideget-meleget mindenhonnan, az amcsik meg ne csodalkozzanak, ha oroluk is az fog elterjedni, hogy megerdemlitek azt, akit most a nyakatokba kaptatok...
karma1
@fekete: Hat persze hogy igaza van! Ha gyorsan szet akarja b@szni a nemzetkozi kapcsolatait, akkor azt igy kell kezdeni.
Megjegyzem: haboruk elott szokasos ez az eljaras, mert amikor mar annyira elmergesedik a kapcsolata ket orszagnak, akkor csak a haduzenet kovetkezhet.
Csinalja csak, de te meg nehogy azt hidd, hogy vedve vagy fegyverektol, atomtol, ehezestol.
Siman csak hulyesegeket mondasz, mint imadott gazdad
bakegya
ÜZENGETÜNK,ÜZENGETÜNK AZTÁN BUMM,ÉS AKKOR MI VAN-HÁT AZ LESZ,AZ MÁR BIZTOS...a mi teknősünk EGYSZERRE KÉT NAGY CSATÁRA KÉSZÜL-már csakkk az a kérdés KI ELLEN...ÚGYES!!!HAJRÁ VILÁGMEGVÁLTÓK-lehet nyomkodni a gombokat!-
wagabund
..."Trump:Merkel katasztrofális hibát követett el a migránsok befogadásával"...

eddig stimmel!

és? most mi lesz? kiváncsi vagyok, az új elnök mit fog tenni ez ügyben ott, a saját hazájában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.