A franciák több mint kétharmada azt szeretné, ha visszalépne az elnökjelöltségtől a tavaszi francia elnökválasztás eddig nagy esélyesének számító Francois Fillon volt kormányfő, konzervatív elnökjelölt a családtagjai állítólagos fiktív parlamenti állásai miatt kirobbant botrány miatt - derül ki a Harris Interactive közvélemény-kutatóintézet felmérésből, amelyet csütörtökön ismertetett az RMC rádió és az Atlantico portál.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Hát persze hogy a franciák akarják...miután valakik megszellőztették a gaztetteit...mert ugye azelőtt egyáltalán nem akartak ilyent...
...ott is működik a háttérhatalom...és azok akarják nem a megvezetett emberek.
teuton
@Csizmás Kond: Tehat ha valaki csal, törvenyellenesen cselekszik mint vezetö politikus söt minisztereelnök, akkor az a bünös, aki ezt nyilvanossagra hozza? Ja, ezt hivjak illiberalizmusnak... Bezzag ha baloldali lenne az elkövetö es jobboldali a nyilvanossagra hozo, akkor az jogos, mert az korrupcio... Furcsan ferde a jogertelmezesed, ellege jobbra csuszott. Persze nalad ez normalis, de erröl nem a hatterhatalom tehet.
Csizmás Kond
@teuton: ...ha nem érted akkor legalább ne magyarázd...
Azt írtam, hogy csak akkor tudták meg miket csinált miután megszellőztették...szóval azelőtt nem akartak semmit...
teuton
@Csizmás Kond: Igen, ez igy szokott lenni, amit nem tudnak elötte, azt utana tudjak meg. Es mindezt a hatterhatalom iranyitja. A te agyadban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.