A román kormány csütörtökön még váltig állította, nem vonja vissza a Btk.-t módosító rendeletét, szombat délután viszont már ezt is lehetségesnek nevezték. Kérdés, hogy a tüntetők mivel érnék be, miközben a nagyobbik kormánypárt elnöke az államfőt vádolja, és sorosozásba kezdett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A románok, gigatüntetésének megkerülhetetlen az üzenete: átmenetileg ki lehet szúrni az emberek szemét nyugdíjemeléssel, rezsicsökkentéssel, vagy bármilyen olcsó, populista alamizsnával, de semmi nem tart örökké. Ha semmi mást nem is, azt biztosan elérték, hogy az Európai Parlament a romániai helyzetről tartott vitanapot. Ha semmi mást nem is, de azt érdemes megjegyezni, hogy e néhány százezer ember hangja nem politikai pártok, hanem a civil társadalom hangja. Az a kormány, amelyik tartósan leszarja, vegzálja, ellehetetleníti a civileket és megpróbálja leseperni az asztalról jogos követeléseiket, az meg fog bukni. Nem magától, hanem a civilek erejétől és akaratából. Lehet tanulni a lenézett Romániától. Például azt, hogy attól nem demokratikus egy államberendezkedés, hogy a hatalmon lévőket demokratikusan választották meg. Ez nem érv semmire. A korrupcióra, lopásra, és mindennek a megúszására a legkevésbé sem. Ők már tudják, ők felemelték a seggüket. Pedig nem május elseje volt tegnap."
Ördögvadász
A komunista uralomból elegük volt az embereknek, változást akartak.
De az elmult közel 30 éves zsidó uralom sem hozott nagy változást.
További türelem, remény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.