Trump már hetekkel korábban tudott arról, hogy nemzetbiztonsági főtanácsadója az oroszokkal folytatott tárgyalásairól nem a teljes igazságot mondta el az neki, ezért kérte, hogy mondjon le – adta ki közleményben a Fehér Ház.

Michael Flynn hétfő este nyújtotta be lemondását – az ügyről itt írtunk korábban.

Trump már hetek óta tudta, hogy a főtanácsadója átveri?

Michael Flynn

Fotó: USA White House

A Fehér ház sajtótitkára, Sean Spicer a keddi sajtótájékoztatón elmondta, bár Flynn nem követett el törvénytelenséget, Trump a bizalomvesztés miatt kérte, hogy mondjon le posztjáról. 

(The New York Times)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
trump azt nem tudja, hogy tegnap reggel mit csinalt, mert az emlekezete megegyezik a tyukeval... par masodperc, oszt annyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Ördögvadász: "President Trump was informed more than two weeks ago that his national security adviser, Michael T. Flynn, had not told the truth about his interactions with Russia’s ambassador, and the president eventually asked for Mr. Flynn’s resignation after concluding he could not be trusted, the White House said on Tuesday."
(The New York Times)

Tanulj angolul!
Ördögvadász
Csaknem egy Think-thankot idéz? Istenem!

'US-Präsident Donald Trump hat nach dem Rücktritt seines Sicherheitsberaters Michael Flynn die Weitergabe vertraulicher Informationen aus Regierungskreisen beklagt:

Donald J. Trump
@real DonalTrump

The real story here is why are there so many illegal leaks coming out of Washington? Will these leaks be happening as I deal on N. Korea etc?

Madame, miért nem mindjárt eredetit. Vagy hiányzik Önnek a ponyva?
karma1
@Ördögvadász: Bocsi, de egy nemet lap miota "eredeti" trumppal kapcsolatban?
Kulonben nyugodtan megszolithatsz, akkor is letollak, mert hulyesegeket irsz. @nemkati belinkelte az eredeti cikket, miszerint Flynn eltitkolt az igazsagot egy orosz hirrel kapcsolatban. amit az orosz nagykovettol kapott.

Kulonben trump egy twitter-huszar, akit az agybajaval egyutt nem lehet kompetensnek venni, mert hulyebb a sokevi atlagnal.
nemkati
@karma1: Trump szánalmas, röhejes, és borzasztóan ártalmas. Amerika szégyene. Nem tudok róla, hogy amerikai elnök ellen ennyien tiltakoztak volna valaha. Pedig pl. Bush se volt semmi, azon is a fél világ röhögött és megbotránkozott. Ennek a Trumpnak soha nem lesz tekintélye, ez a g..i 0rbán talán az egyetlen, aki boldogságtól remegve várja a vele való találkozást. Jó összeillenek.
karma1
@Ördögvadász: Az a lenyeg, hogy trump elvesztette a bizalmat flynnben, es jobb volt neki (flynnek), ha "onszantabol" beadja a lemondasat.
Ez miert is volna hazugsag, hogyha angolul jon le, hivatalos amerikai hirszerkesztoktol?
Es ha mar homar: miert is ugat bele trump mas orszag belugyeibe? Miert mondja, hogy Oroszorszagnak vissza kell adnia a Krimet Ukrajnanak? (Mert tenyleg vissza kene adnia, jogtalanul bitoroljak, de ehhez a vitorlashajunak semmi koze nem lehet. Kibicnek kuss, meg a nagypolitikaban is...)
nemkati
@karma1: Nem lesz itt nagy barátság Trump és (Rasz)Putyin között, ha Trump a Krim visszaadását követeli.

De érdekes ez a Trump, nézd meg, mit mondott erről még tavaly augusztusban:
24.hu/kulfold/2016/08/01/trump-elfogadna-a-krim-felsziget-orosz-annexiojat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.